– Παρουσιάστηκαν οι μεταγραφές και οι χορηγοί του συλλόγου.

Τις – εννέα τον αριθμό ! – μεταγραφές του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους νέους σπόνσορές του, παρουσίασε ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας».

Η διοίκηση του συλλόγου, πιστή στο όραμά της για την ανάδειξη της αθλητικής ποδηλασίας στην περιοχή, ενισχύει δυναμικά το αγωνιστικό ανδρικό τμήμα, στοχεύοντας σε νέες διακρίσεις, πέρα από αυτές του τελευταίου ενάμισι χρόνου από την επαναλειτουργία του συλλόγου, και οι οποίες απαριθμούνται σε: 10 χρυσά, 14 αργυρά και 14 χάλκινα μετάλλια, σε 29 αγώνες σε Αθήνα, Ρόδο, Λάρισα και βόρεια Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δρόμου και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Mountain Bike (MTB).

Οι νέοι ποδηλάτες του αγωνιστικού ανδρικού τμήματος, είναι οι:

1. Δημήτρης Δημητρακόπουλος (από Καλαμάτα).

2. Γιάννης Διαμαντής (από Αλεξανδρούπολη).

3. Αλέξανδρος Ιορδανίδης (από Θεσσαλονίκη).

4. Θανάσης Καβουρτζικλής (από Ξάνθη).

5. Σταύρος Κανελλόπουλος (από Καλαμάτα).

6. Βασίλης Κουγιώνης (από Θεσσαλονίκη).

7. Σωτήρης Μαλάτος (από Βόλο).

8. Κώστας Σιωπίδης (Κομοτηναίος αθλητής που αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πήγασου Ξάνθης).

9. Γιώργος Χριστοδουλάκης (από Καλαμάτα).

Για «υψηλού επιπέδου αθλητές», έκανε λόγο ο Πρόεδρος του «Θράκα Ιππέα», κ. Κυριάκος Γκογκότσης.

Παράλληλα, δεδομένης της έμφασης που δίνει ο σύλλογος στην ανάπτυξη του αθλήματος, τα τμήματα ακαδημιών του αριθμούν 50 παιδιά 8-13 ετών με διεθνή δελτία, και έχουν κατακτήσει 2 αργυρά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακαδημιών του 2014.

Μέγας Χορηγός φέτος του «Θράκα Ιππέα», είναι τα «ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε.», και Υποστηρικτές, οι: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Πολυδύναμο», Γυμναστήριο-Αθλητικός Πολυχώρος «Action Club», Οπτικά «Κασπαριάν», «Kasapis Menswear Collection», «Cyclopolis» – Ν. Ρούσης, Art Bar «Bicicletta», Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Bet Top», Ταχυφαγείο «Katsouris».

Για τη σημασία των χορηγών, που συμβάλλουν τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου, μίλησε ο κ. Γκογκότσης.

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την υποστήριξη των χορηγών ο Team Manager του «Θράκα Ιππέα», Γιάννης Ταμουρίδης, αισιοδοξώντας συνάμα για περισσότερες αγωνιστικές επιτυχίες.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

από την εκδήλωση της παρουσίασης μεταγραφών και χορηγών

ΘΙ6 ΘΙ3

ΘΙ8 ΘΙ 1

ΘΙ4 ΘΙ5 ΘΙ7 ΘΙ11 ΘΙ12 ΘΙ13