Περισσότεροι από 2.000 Κομοτηναίοι τίμησαν το γλέντι της Τσικνοπέμπτης που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ) του Δήμου Κομοτηνής, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Παρά το τσουχτερό κρύο, από νωρίς το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ, μικροί και μεγάλοι, άλλοι μασκαρεμένοι και άλλοι όχι, πάντως όλοι με ασίγαστο κέφι, συμμετείχαν στο καρναβαλικό πάρτι, χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τις επιλογές του ενός από τους καλύτερους dj΄s της βόρειας Ελλάδας Lagos.

Παράλληλα, το δικό τους παραδοσιακό στίγμα έδωσαν ο πολιτιστικός χορευτικός σύλλογος Θρακών, ο σύλλογος Κρητών «Ο Ψηλορείτης», και ο πολιτιστικός σύλλογος Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς».

Τον δικό τους ιδιαίτερο τόνο, έδωσαν με τα λάτιν λικνίσματά τους, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου «Alma Libre».

Εννοείται, ότι ανάρπαστα έγιναν τα χιλιάδες ζουμερά σουβλάκια και το άφθονο γλυκό κόκκινο κρασί που προσφέρθηκαν σε όλους με την ευχή «και του χρόνου με υγεία».

ΠΛΑ 8 ΠΛΑ 9

Ανάλογες ευχές απηύθυνε και η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, ικανοποιημένη που ο κόσμος όχι απλώς συμμετείχε στην εκδήλωση, αλλά και που το καταχάρηκε κιόλας.

 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΛΑ 1 ΠΛΑ 2 ΠΛΑ 3 ΠΛΑ 7 ΠΛΑ 11 ΠΛΑ 14 ΠΛΑ 15 ΠΛΑ 16 ΠΛΑ 19 ΠΛΑ 20 ΠΛΑ 21 ΠΛΑ 22 ΠΛΑ 23 ΠΛΑ 25

lagos