Ο Δημήτρης Τσολάκης είναι υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στη Δ/νση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η μαγειρική ήταν και είναι το χόμπι του. Πάντα του άρεσε να βρίσκεται με φίλους και να μαγειρεύει για αυτούς. Μέχρι που αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπάνω, να μας δείξει το πώς! Και κάπως έτσι «γεννήθηκαν» τα «Μητσομαγειρέματα»!

Τα πρώτα του βήματα στη μαγειρική ο Δημήτρης τα έκανε κατά τα φοιτητικά του χρόνια όταν σπούδαζε στο ΤΕΙ της Καβάλας. Πρώτοι…δοκιμαστές των γαστρονομικών δημιουργημάτων του, υπήρξαν οι δύο πολύ καλοί του φίλοι και κατοπινοί του κουμπάροι.

«Το μυστικό της μαγειρικής είναι το μεράκι και οι δόκιμες. Να δοκιμάζεις διάφορες συνταγές, με διαφορετικά υλικά, μέχρι να πετύχεις τη γεύση και τη νοστιμιά που θέλεις. Αν δεν πειραματιστείς δεν θα μάθεις να μαγειρεύεις», μας λέει ο ίδιος.

Τα «Μητσομαγειρέματα» είναι μια εκπομπή όπου ο Δημήτρης χρησιμοποιεί απλά υλικά που μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί. Οι συνταγές της εκπομπής είναι καθημερινά φαγητά και γλυκά που μπορεί ο οποιοσδήποτε, χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρία στην κουζίνα, να παρασκευάσει! Μέσα από την εκπομπή ο ταλαντούχος χομπίστας σεφ από την Κομοτηνή, δείχνει με απλό τρόπο και αναλυτικά τη διαδικασία της ετοιμασίας και του μαγειρέματος, από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να κρύβει κάποιο βήμα!

Πάρτε μια…γεύση: “Μητσομαγειρέματα”-επεισόδιο 3ο: Μεξικάνικο κοτόπουλο με πουρέ.

Βρείτε και απολαύστε τα «Μητσομαγειρέματα»:

Facebook: https://www.facebook.com/mitsomageiremata/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCgLTgk7OD8PLJCCC-XdFWVw

Twitter: https://twitter.com/mitsomageirema1

Instagram: https://www.instagram.com/mitsomageiremata/