Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για καλύτερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έκοψε τη Βασιλόπιτά της, η ΕΠΣ Θράκης, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, εκπροσώπων άλλων Ενώσεων, κλαώς και εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων.

“Στόχος όλων μας είναι να ξημερώσει ένα ελπιδοφόρο αύριο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τη νέα γενιά”, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τον κ. Γαβριηλίδη να υπογραμμίζει οτι σχολείο και ποδόσφαιρο αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

“Η κοινωνία απαιτεί καθαρό ποδόσφαιρο και σε αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε αταλάντευτα”, τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, συμπληρώνοντας πως “απαιτείται κοινή προσπάθεια για μια νέα πλεύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

“Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ο πνεύμονας του επαγγελματικού”, επισήμανε ο δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Γιάννης Σταυρδης, που έθιξε το ζήτημα της οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων από την ΕΠΟ προκειμένου αυτά ειδικά στην εποχή της κρίσης να καταφέρουν να κρατηθούν όρθια.

“Στο ποδόσφαιρο κάνεις διαχρονικούς φίλους, σε αντίθεση με την πολιτική όπου αποκτάς εχθρούς”, υπογράμμισε ο προσκεκλημένος ταμίας της ΕΠΣ Δράμας και περιφερειακός σύμβουλος, Χρήστος Λιθηρόπουλος, εντοπίζοντας την κοινωνική αξία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ