Στις 29/10 θα επισκεφθεί την Κομοτηνή.

Μετά τη μεγαλειώδη ομιλία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Πρόεδρος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» Κυριάκος Βελόπουλος, ξεκίνησε από την Ξάνθη την ενημέρωση των Ελλήνων πόλη-πόλη.

Οι Ξανθιώτες ανταποκρίθηκαν με μαζικότητα στο κάλεσμά του και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για τις θέσεις και το πρόγραμμα της “Ελληνικής Λύσης”, καθώς και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, τις συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού με προεξάρχουσα την ομόδοξη Ρωσία, το όραμα για την Ελλάδα και το μέλλον των επόμενων γενεών.

«Διότι η Ελλάδα χρειάζεται μια λύση-διέξοδο από την έλλειψη παραγωγής, τη φτώχεια, την ανεργία, την άστοχη δυτικοδουλεία που δεν προσφέρει τίποτα σε επίπεδο στρατηγικών συμμαχιών», όπως τόνισε, για να εστιάσει ιδιαίτερα στα προβλήματα της Θράκης και των ανθρώπων της ακριτικής αυτής περιοχής. «Η νέα Ελλάδα πρέπει να είναι πλουτοπαραγωγική, αυτάρκης, με σωστές συμμαχίες αμοιβαίου οφέλους. Μόνο έτσι θα γίνει το άλμα προς τα εμπρός», πρόσθεσε.

Η επόμενη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/10 στα Ιωάννινα, ενώ στις 29/10 ο κ. Βελόπουλος θα βρεθεί στην Κομοτηνή.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» στην Ξάνθη: