Περισσότεροι από 2.000 μαθητές γυμνασίων και δημοτικών σχολείων της Κομοτηνής, έδωσαν ηχηρό “παρών” στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής, όπου οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και της ΠΑΕ Ποντίων έδωσαν έναν ιδιαίτερο φιλανθρωπικό αγώνα με σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Χρήστου Θεοδωρίδη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

IMG 20181101 101056 5CS

Τα παιδιά υποδέχτηκαν με επευφημίες τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης “αγκάλιασαν” ενθέρμως την πρωτοβουλία, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην προσπάθεια, όχι μόνο οικονομικής αλλά και ηθικής συμπαράστασης στον πατέρα του μικρού Χρήστου, Παναγιώτη Θεοδωρίδη, ο οποίος συγκινημένος απηύθυνε ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους.

Τη σημασία της πρωτοβουλίας στην οποία συνέπραξαν χωρίς δεύτερη σκέψη, και τη δεδομένη κοινωνική ευαισθησία που διακατέχει το Αστυνομικό Σώμα και τα μέλη του, υπογράμμισαν ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜ-Θ Νικόλαος Μενεξίδης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης.

“Δεν ήταν δύσκολο να ενεργοποιήσουμε τις Διευθύνσεις της εκπαίδευσης”, τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Μιχάλης Κακουλίδης, εξαίροντας την άμεση ανταπόκρισή τους.

Τις ευχές τους προς τον μικρό Χρήστο, έστειλαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων δια των αρχηγών τους, Γιώργου Μυστρίδη και Νίκου Παπαδόπουλου.

Το “παρών” έδωσε και ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος συγχαίροντας όλους τους συμμετέχοντες και συμπράττοντες. Εξάλλου η Περιφέρεια ΑΜ-Θ έχει ήδη υποστηρίξει την οικογένεια Θεοδωρίδη δια της προμήθειας φαρμάκων κόστους 3.000 ευρώ.

Τον οβολό τους αλλά και την ηθική συμαπράτασή τους δια της φυσικής τους παρουσίας στο γήπεδο, κατέθεσαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Κομοτηνής “Γευσιγνωσία” Θέμης Τζενετίδης, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Αφιλοκερδώς διηύθυναν τον αγώνα οι διαιτητές Αϊχάν Χούσκογλου, Γιώργος Κελεσίδης, Αθανάσιος Δώδογλου και Αχιλλέας Μπαλάφας, επίσης εθελοντική ήταν και η παρουσία του γιατρού στο γήπεδο Στράτου Μυλωνάμ ενώ δεν έλειψαν και οι εθελοντές διασώστες του Ερυθρού Σταυρού Ροδόπης.

Για την “ιστορία” και μόνο, η ομάδα των αστυνομικών επικράτησε με 4-3.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ