– Ανακοινώθηκε επισήμως στην κοπή Βασιλόπιτας της Ακαδημίας Κομοτηνής του δικέφαλου του βορρά.

Υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, στελέχη, μέλη και φίλοι της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Fair Play, έκοψαν την Αγιοβασιλόπιτά τους.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν Βασιλοπιτάκια καθώς και από ένα κασκόλ του δικέφαλου του βορρά, ενώ τιμητικές πλακέτες για τη εποικοδομητική συνεργασία, απονεμήθηκαν στον σκάουτερ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Κυριάκο Αλεξανδρίδη και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνο Γαβριηλίδη.

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης έκανε ο υπεύθυνος των προπονητών της Ακαδημίας, κ. Ανέστης Σπυριάδης, ευχόμενος στα παιδιά καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά.

Τις δικές του ευχές για εκγύμναση σώματος και καλλιέργεια ψυχής, έδωσε ο κ. Παντελεήμων.

Ευχές για μια δημιουργική χρονιά απηύθυνε και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο οποίος γνωστοποίησε και επισήμως την επικείμενη συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΟΚ Κομοτηνής, στο επερχόμενο τοπικό πρωτάθλημα. 

Στόχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο να προπονεί αθλητές, αλλά και να προετοιμάζει χρήσιμους αυριανούς πολίτες, επισήμανε ο σκάουτερ του συλλόγου, κ. Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΑΚΗ ΓΙΟΣ (1) ΜΑΚΗ ΓΙΟΣ (2) ΟΜΙΛΙΑ ΔΕΣΠΟΤΗ 2 ΟΜΙΛΙΑ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΙΔΙΑ (1) ΠΑΙΔΙΑ (3) ΠΑΙΔΙΑ (4) ΠΑΡΕ 2 ΠΑΡΕΑ ΠΙΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ 2 ΣΤΕΛΕΧΗ