– Σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή ο Ρ.Ο.Κ. θα τοποθετήσει σταχτοδοχεία σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Τη βασιλόπιτά του έκοψε και ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής, σε μια εκδήλωση με κεντρικό προσκεκλημένο τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη, ο οποίος στην ομιλία του ανέπτυξε το θέμα του εθελοντισμού και εξήρε τη δράση στον τομέα αυτό του ομίλου των ροταριανών της πόλης, που μετρά εξήντα χρόνια ζωής.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, π. Χρυσοβαλάντης Δήμου, ενώ το παρών έδωσαν ακόμη, ο Διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Κωνσταντίνος Ναλμπάντης, και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ροδόπης Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Παπάζογλου.

Τους ροταριανούς και τους καλεσμένους τους, καλωσόρισε ο γενικός γραμματέας του ομίλου κ. Γεώργιος Κάλφας, ενώ ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Γεώργιος Προυσανίδης, αφού δώρισε στον Δήμαρχο μια εικόνα της Παναγίας, παρουσίασε τόσο την ιστορία του διεθνούς ρόταρι, όσο και τα πεπραγμένα του ομίλου της Κομοτηνής από την ίδρυση του το 1954, αλλά και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του ομίλου, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η εγκατάσταση υπαίθριων σταχτοδοχείων σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.

ΟΚ 27Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εισερχόμενος διοικητής της 2484 περιφέρειας του διεθνούς ρόταρι, κ. Γεώργιος Χριστοφορίδης, που αναφέρθηκε στο ανθρωπιστικό έργο του οργανισμού ανά τον κόσμο, καθώς και στο φετινό παγκόσμιο σύνθημα των ρόταρι «Be a Gift to the World».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο όμιλος καλωσόρισε και ένα νέο μέλος, το 32ο, τον κ. Νικόλαο Χατζόπουλο, ο οποίος έλαβε την τιμητική καρφίτσα του Ροταριανού από τον «ανάδοχό» του κ. Ιωάννη Λέφογλου.

ΟΚ 40Ακόμη, έλαβε χώρα η βράβευση των Γεωργίου Χριστοφορίδη, Γεωργίου Προυσανίδη και Ιωάννη Μαλαμίδη, για την προσφορά τους στην επέκταση του ομίλου, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ομίλου κ. Μενέλαος Συκάκης, τίμησε τον ροταριανό κ. Χρήστο Βαρελά, με μια από τις ανώτερες τιμές αναγνώρισης του διεθνούς ρόταρι, το βραβείο Paul Harris, για τη σημαντική οικονομική συνεισφορά του.

Παράλληλα, ο όμιλος, μέσω του δείπνου του, πήρε μέρος και σε μια παγκοσμίου φήμης δράση του διεθνούς ρόταρι, το World Greatest Meal, κατά την οποία συγκεντρώθηκαν χρήματα τα οποία θα δοθούν για την καταπολέμηση της πολιομυελίτιδας.

Στην ίδια εκδήλωση, κόπηκε και η βασιλόπιτα των νεολαίων ροταριανών, των Rotaract, με την πρόεδρό τους κ. Χριστίνα Συκάκη να καλωσορίζει ως νέο μέλος τον κ. Ιωάννη Τότσκα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΚ 2 ΟΚ 3 ΟΚ 4 ΟΚ 7 ΟΚ 8 ΟΚ 9 ΟΚ 10 ΟΚ 11 ΟΚ 12 ΟΚ 13 ΟΚ 14 ΟΚ 16 ΟΚ 17 ΟΚ 18 ΟΚ 19 ΟΚ 20 ΟΚ 21 ΟΚ 23 ΟΚ 27 ΟΚ 29 ΟΚ 37 ΟΚ 38 ΟΚ 39 ΟΚ 40

ΡΟΤ 10 ΡΟΤ1 ΡΟΤ2 ΡΟΤ3 ΡΟΤ5 ΡΟΤ6 ΡΟΤ7 ΡΟΤ8 ΡΟΤ9 ΡΟΤ11 ΡΟΤ12 ΡΟΤ13