Την εκλογή τόσο του ιδίου όσο και του δεύτερου του γαλάζιου ψηφοδελτίου στη Ροδόπη, κ. Μουσταφά Κατραντζή, έθεσε ως στόχο της 20ης Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της λίστας των υποψηφίων της ΝΔ στην περιοχή, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, κατά την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Κομοτηνή, διότι όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτό είναι το τίμιο και το δίκαιο»…

ΟΚ ΚΟΣΜΟΣ 6Συγχρόνως, και υπό το προεκλογικό του σύνθημα «Η Ροδόπη στην κορυφή», κάλεσε τους πολίτες με την ψήφο τους στη Νέα Δημοκρατία να δικαιώσουν: α) τους κόπους και τις θυσίες των προηγούμενων γενιών της περιοχής που επειδή δεν είχαν εκπρόσωπο στα κέντρα λήψης αποφάσεων «είδαν τα όνειρά τους να συνθλίβονται», και β) τις προσπάθειές του για την ανάπτυξη της Ροδόπης.

Και ακόμη, δεν παρέλειψε να καλέσει τους εκλογείς να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της παράταξής του, επικαλούμενος την πρωτοβουλία του ιδίου για τη σύσταση διακομματικής επιτροπής με στόχο την ανάδειξη της Θράκης, το σχετικό κείμενο-αίτημα της οποίας, συνυπογράφεται από τον πρώην αρχηγό της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή αλλά και πενήντα έξι ακόμη γαλάζιους βουλευτές.

Ο κ. Στυλιανίδης, παραπέμποντας συνειρμικά στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας όταν ανοίξουν οι σχετικές εσωκομματικές διαδικασίες, αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχει η χώρα να αναδεικνύονται οι άξιοι… Μάλιστα, μίλησε και αλληγορικά, κάνοντας λόγο για…άλογα δυνατά και άλογα ασθενικά…

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης Καραμανλή, κατακεραύνωσε τον Γιώργο Παπανδρέου, εξήρε τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, και επιτέθηκε στη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, τονίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία είναι η φιλολαϊκή πολιτική δύναμη του τόπου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ