Αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της κάλπης, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα οι υποψήφιοι βουλευτές Ροδόπης.

Μετά από έναν σύντομο αλλά επίπονο προεκλογικό αγώνα, κατέθεσαν την ελπίδα τους ότι οι ίδιοι και τα κόμματά τους θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Δημήτρης Χαρίτου – ΣΥΡΙΖΑ: «Μέρα ελπίδας η σημερινή. Ο λαός γράφει ιστορία τερματίζοντας χωρίς φόβο τις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας».

2 ΧΑΡΙΤΟΥ

Κωνσταντίνος Βουζουκίδης – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: «Ο ελληνικός λαός αποφασίζει σήμερα να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτούς που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση και στην καταστροφή των επόμενων γενεών. Ελπίζω με δυνατούς τους Ανεξάρτητους Έλληνες μα σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητος που θα διεκδικήσει κούρεμα χρέους και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας».

8 ΒΟΥΖΟΥΚΙΔΗΣ

Σταμάτης Κουρούδης – ΠΟΤΑΜΙ: «Από αύριο ξεκινά μια δύσκολη προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας. Το Ποτάμι, ως τρίτη δύναμη, θα φροντίσει να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη. Κι εγώ, με νέες ευθύνες ελπίζω, θα καταβάλλω μια μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής. Είναι ώρα να μπουν στην πολιτική οι επαγγελματίες πολίτες κι όχι οι επαγγελματίες πολιτικοί».

1 ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ

Γιώργος Μανανάς – ΠΑΣΟΚ: «Ψηφίζουμε ενάντια στον φόβο, στον άκρατο λαϊκισμό και στην πολυδιάσπαση του χώρου της κεντροαριστεράς. Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει εθνικά και όχι κομματικά».

7 ΜΑΝΑΝΑΣ