2.500 “Αϊ Βασίληδες” του 3ου Santa Run ξεκίνησαν από το “Μαγεμένο Πάρκο” του δημοτικού πάρκου Αγίας Παρασκευής, και μέσω της Ερμού, της Πλατείας Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου και της Βενιζέλου, κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Εκεί, την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης ανέλαβαν τα παιδιά, τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, και κάπως έτσι τα πράγματα οδηγήθηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί για την κορύφωση της βραδιάς με τη συναυλία της Tamta.

“Αμέτρητες ευχές στους αμέτρητους Κομοτηναίους που έδειξαν το αλτρουιστικό τους πνεύμα με τη μαζική συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό δρομικό του Santa Run”, έστειλε η Πρόεδρος της διοργανώτριας ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, Νατάσα Λιβεριάδου.

Τις δικές του ευχές για “υγεία, λιγότερα προβλήματα, και με το βλέμμα μας στραμμένο στους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερες και μεγαλύτερες ανάγκες από μας”, έστειλε ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής – μέσω του οποίου θα διανεμηθούν σε απόρους οι ποσότητες λαδιού που συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες στο Santa Run – Γιάννης Γκαράνης, εκφράζοντας παράλληλα και την αισιοδοξία του για το 2019 ενόψει και των δημοτικών εκλογών, ως επικεφαλής πλέον της “Κοινωνίας Πολιτών” και υποψήφιος Δήμαρχος.

Η άψογη για μια ακόμη φορά παρουσιάστρια της βραδιάς, Κυριακή Αμβροσιάδου, συγκέντρωσε τις ευχές των παρευρισκομένων και συμμετεχόντων.

Αντίστροφη μέτρηση και…φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Κομοτηνής. 

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ