Πανηγυρικό ήταν το ξεκίνημα των “Ελευθερίων Κομοτηνής 2017”.

Μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ήταν οι τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι που έφεραν τη Φλόγα της 1ης Μαθητιάδας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και άναψαν τον βωμό στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ακολούθησε χορευτικό δρώμενο από μαθήτριες και μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής, τη σκυτάλη πήραν φοιτήτριες και φοιτητές της Σχολής  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ που παρουσίασαν παραδοσιακούς Ανατολικορωμυλιώτικους χορούς, ενώ τη βραδιά έκλεισαν με ροκ ακούσματα οι «Mice The Swing Band».

Την εκδήλωση, που παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας, χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ Παναγιώτης Κεραμάρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Ντάφλος, η Κοσμήτορας της Σχολής  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ Μαρία Μιχαλοπούλου, και ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, Πρωτοπρ. Χρυσοβαλάντης Δήμου.

Η επίσημη έναρξη των «Ελευθερίων Κομοτηνής 2017» γίνεται την Τετάρτη 3/5 στο Ίδρυμα Παπανικολάου, με διάλεξη του διακεκριμένου αρχαιολόγου Διαμαντή Τριαντάφυλλου – Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

από την 1η μέρα των “Ελευθερίων Κομοτηνής 2017”