λο 14

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του inkomotini.gr

Παράταση ενός μήνα για τη διεκπεραίωση της τεχνικής εκκρεμότητας αναφορικά με την αναγκαία επικαιροποιημένη πιστοποίηση της στατικής επάρκειας των πυλώνων φωτισμού του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής, έλαβε η επιτροπή διοίκησής του, μετά και από προσωπική ενεργοποίηση του αρμόδιου Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε και δια ζώσης αυτοψία των εγκαταστάσεων.

Ανοιχτές από σήμερα ξανά, μετά από το τριήμερο λουκέτο", οι πόρτες του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.
Ανοιχτές από σήμερα ξανά, μετά από το τριήμερο λουκέτο”, οι πόρτες του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Όπως είναι γνωστό, τη Δευτέρα το πρωί, επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, μετά από επιτόπιο έλεγχο, δεν επέτρεψε την ανανέωση της άδειας λειτουργίας του χώρου, που είχε λήξει την προηγουμένη, αξιώνοντας την προσκόμιση βεβαίωσης του κατασκευαστή περί της στατικής επάρκειας των πυλώνων φωτισμού. Ωστόσο, η διοίκηση του σταδίου ήταν ανέφικτο να ανταποκριθεί πάραυτα, ελλείψει σχετικού αρχείου, και έπρεπε να απευθυνθεί στα αρχεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Μετά από μαραθώνιο επικοινωνιών του προέδρου της επιτροπής διοίκησης του σταδίου κ. Μιχάλη Πολυτσάκη με τις υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. αλλά και με τον κ. Ανδριανό, ο τελευταίος ενήργησε προσωπικά, με αποτέλεσμα την αγαστή συνεργασία των υπηρεσιών της Γ.Γ.Α. και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, και εν τέλει τη διευθέτηση του ζητήματος.

«Συγγνώμη» από αθλητές και πολίτες για το τριήμερο λουκέτο, ζήτησε ο κ. Μ. Πολυτσάκης, ευχαριστώντας συγχρόνως τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Ανδριανό για το έμπρακτο προσωπικό του ενδιαφέρον.

Τα ευχάριστα νέα έγιναν γρήγορα γνωστά, και δεν άργησαν να φανούν οι πρώτοι αθλούμενοι.
Τα ευχάριστα νέα έγιναν γρήγορα γνωστά, και δεν άργησαν να φανούν οι πρώτοι αθλούμενοι.

 

Παράλληλα, εμφατικά ο κ. Ανδριανός, υπογράμμισε την προτεραιότητα που δίνει ο ίδιος και το υπουργείο σε θέματα ασφάλειας των αθλητικών υποδομών, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολλά και χρονίζοντα επί δεκαετίες προβλήματα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

λο 13

λο 4

λο 18

λο 5

λο 1

Ο Υφυπ. Αθλητισμού κ. Γ. Ανδριανός, με τον πρόεδρο και τον νομικό σύμβουλο της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Κομοτηνής κ. Μ. Πολυτσάκη και Γ. Κυμπαρίδη, και τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστο Μέτιο, στο αναψυκτήριο  του σταδίου.
Ο Υφυπ. Αθλητισμού κ. Γ. Ανδριανός, με τον πρόεδρο και τον νομικό σύμβουλο της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Κομοτηνής κ. Μ. Πολυτσάκη και Γ. Κυμπαρίδη, και τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστο Μέτιο, στο αναψυκτήριο του σταδίου.

 

λο 17

 

λο 3

 

Ο κ. Ανδριανός, με τον κ. Πολυτσάκη και τον ταμία του ΕΑΚ Κομοτηνής, κ. Γιώργο Ταταράκη.
Ο κ. Ανδριανός, με τον κ. Πολυτσάκη και τον ταμία του ΕΑΚ Κομοτηνής, κ. Γιώργο Ταταράκη.