7Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Bike Challenge που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας» στο Πανθρακικό Στάδιο, με τη συμμετοχή εκατό περίπου παιδιών, αποδεικνύοντας ότι η επαναλειτουργία του τον τελευταίο χρόνο ήταν κάτι που έλειπε από την πόλη.

Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνες δεξιοτεχνίας, στους οποίους οι μικροί ποδηλάτες πέρασαν από ειδικά εμπόδια (π.χ. τραμπάλα, πύλες εισόδου, δοκό ισορροπίας), και αγώνα αντοχής σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.
Για τον ισότιμο ανταγωνισμό, τα παιδιά διαγωνίστηκαν ανά ηλικιακές ομάδες.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Κυριάκο Γκογκότση, “αποσκοπούμε στη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσου άθλησης”, και στις τελευταίες εξορμήσεις του “Θράκα Ιππέα”, δεκάδες μικροί φίλοι του ποδηλάτου γνώρισαν την αθλητική του διάσταση.

Προσεχώς μάλιστα ο σύλλογος αναμένεται και αποκτήσει και τον δικό του μόνιμο χώρο προπονήσεων, στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες του συλλόγου συνεχίζονται. Το κόστος ανέρχεται στα 15 ευρώ μηνιαίως, ενώ για πολύτεκνες και ευπαθείς οικονομικά οικογένειες είναι δωρεάν. Όπως δωρεάν είναι και ο πρώτος μήνας για κάθε νέα εγγραφή.

«Στόχος μας είναι να μαθαίνουμε στα παιδιά όλα εκείνα τα οφέλη που μόνο η ποδηλασία μπορεί να δώσει, τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική ανάπτυξη ενός ατόμου. Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε όλους τους δημότες αρωγούς, προκειμένου να καλλιεργήσουμε τη λεγόμενη ποδηλατική παιδεία», σημειώνεται σε μήνυμα του «Θράκα Ιππέα»

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: 2531021385 & 6945157155.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

1

3

4

5

6

8

9

10

11

2

ποδη 1

ποδη 3

ποδη 4

ποδη 5

ποδη 6

ποδη 7

ποδη 8

ποδη 9

ποδη 10

ποδη 11

ποδη 12

ποδη 13

ποδη 14

ποδη 15