ΘΡΑ 6 (1)Από απόλυτη στέφθηκε ο 1ος Αναπτυξιακός Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου των Ελευθερίων Κομοτηνής 2014 από τον Θράκα Ιππέα, με τη συμμετοχή 111 αθλητών από 20 σωματεία όλης της χώρας!

Ποδηλάτες και συνοδοί δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του Θράκα Ιππέα, αλλά και εντυπωσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής τις οποίες γνώρισαν δια ζώσης διανύοντας την απόσταση των 128,5 χιλιομέτρων του αγώνα.

Στην κατηγορία ELITEπρώτος έφτασε στον τερματισμό ο 20χρονος φοιτητής δασοπονίας του ΑΠΘ Νίκος Ιωαννίδης από την ομάδα ETCETERA-4bikes, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Αντωνιάδης από τον ΠΟΠ-Π.Σ. ΚΡΟΝΟ Νίκαιας, και τρίτος κατετάγη ο Αλέξανδρος Μαλισιώβας της ΑΕΚ Αθηνών.

Τις θετικότατες εντυπώσεις του, κατέθεσε ο Ν. Ιωαννίδης, ευχόμενος τέτοιες προσπάθειες να βρουν μιμητές.

ΘΡΑ 8 (4)

Στην ίδια κατηγορία, αξιέπαινες συμμετοχές είχε και ο οικοδεσπότης σύλλογος του Θράκα Ιππέα, καθώς ο Νίκος Γερολυμάτος πήρε την 8η θέση και ο Σταύρος Κανελλόπουλος την 11η, ενώ αξιόλογες ήταν και οι παρουσίες των Μάριου Κεχαγιά, Χρήστου Δεληδημητρίου, Χριστόδουλου Ηλιόπουλου και Χαράλαμπου Μπακάλμπαση.

Διακρίσεις τα μέλη του Θράκα Ιππέα σημείωσαν και στην κατηγορία OPEN, όπου η Βασιλική Γαραγάνη στις γυναίκες έφτασε πρώτη στην καρό σημαία του τερματισμού, ο Μιχάλης Ράντος στους άνδρες ηλικίας 50+ πήρε τη 2η θέση, ο Απόστολος Γκογκότσης πλασαρίστηκε στην 5η θέση στην κατηγορία των εφήβων 15-18 ετών, ενώ ο Θανάσης Σκαπαριώτης και ο Στράτος Ντουρανίδης, στην ηλικία 40-49 ετών βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα τερματίζοντας στην 5η και στην 8η θέση αντιστοίχως.

“Κερδίσαμε σαν πόλη και σαν σύλλογος τις εντυπώσεις, κι αυτό έχει τεράστια σημασία”, τόνισε ο ποδηλάτης του Θράκα Ιππέα Χ. Μπακάλμπασης.

ΘΡΑ 7 (2)

Ακόμη, στην ίδια ηλικιακή κατηγορία (40-49), ικανοποιητικές συμμετοχές κατέγραψαν οι Νίκος Αγόρας, Αντώνης Φραντζής, Γρηγόρης Πετρόπουλος, Δημήτρης Μπασδάνης, Γιάννης Λύτης και Γιώργος Μαρινόπουλος, όπως και ο Δήμος Λιανουρίδης στην ηλικιακή κατηγορία 30-39 ετών.

ΘΡΑ 2

Συγκινημένος έλαβε μέρος στον αγώνα και ένα “παιδί του Θράκα Ιππέα”, ο πρωταθλητής Ελλάδος Χαρούν Μολλά, που αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας ETCETERA και που συνεχάρη τος φίλους του διοργανωτές.

 

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΘΡΑ 1

ΘΡΑ 5

ΘΡΑ 6 (2)

ΘΡΑ 7 (1)

ΘΡΑ 8 (1)

ΘΡΑ 8 (2)

ΘΡΑ 8 (3)