[VIDEOS] Διαδικτυακή καμπάνια Δημήτρη Χαρίτου | Ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή

Μέσα από 10+1 βίντεο μικρής διάρκειας παρουσιάζεται συμπυκνωμένα ένα μόνο μέρος από τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρη Χαρίτου.
Screenshot_326

Τα τέσσερα αυτά χρόνια αξιοποιήθηκε εκ μέρους του κάθε δυνατότητα και ευκαιρία για να αναδειχθούν μέσα στη Βουλή με 272 κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και αναφορές και 72 ομιλίες στην Ολομέλεια, όλα τα σημαντικά θέματα που απασχόλησαν την κοινωνία.

Η έντονη και διακριτή αυτή παρουσία του Δημήτρη Χαρίτου αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι σε αυτήν την κοινοβουλευτική θητεία ήταν ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή!

Ο στόχος της καμπάνιας του δραστήριου Βουλευτή είναι να κάνει άμεσα και εύκολα κοινωνούς όλους τους πολίτες της Ροδόπης στη δραστηριότητά του, καθώς και να τους δώσει τη δυνατότητα να καταθέσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Άλλωστε, απολογισμούς του κοινοβουλευτικού του έργου έκανε συστηματικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όλο το προηγούμενο διάστημα, και όχι ευκαιριακά.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να αξιολογήσουν τη συμβολή όλων όσων διεκδικούν την εμπιστοσύνη τους για την προώθηση των αναγκών του τόπου. Να διακρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα για όσους ευκαιριακά ή ως “σωτήρες”, θυμούνται, λίγο πριν τις εκλογές, την περιοχή.

Η διαδικτυακή καμπάνια αρχίζει με τη δημοσιοποίηση των πρώτων τεσσάρων βίντεο, που αποδεικνύουν το «Ισχυρό αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή».

Στο πρώτο βίντεο, με το μήνυμα «Είμαι πάντα δίπλα σου», παρουσιάζονται οι συνεχείς παρεμβάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής για να αναδειχθούν τα κρίσιμα προβλήματα του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, αλλά και τα ειδικά προβλήματα των ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ και των ΑΛΙΕΩΝ.

Στο δεύτερο βίντεο, με το μήνυμα «Είμαι πάντα δίπλα σου», παρουσιάζονται αποσπάσματα από ομιλίες στη Βουλή για τις μεγάλες ανάγκες σε υγειονομικό και άλλο προσωπικό του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, για τα εργολαβικά συμφέροντα που εμφιλοχωρούν. Ιδιαίτερα για την ανέγερση του ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Κομοτηνής που φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως και την τροπολογία που κατέθεσε για την επαναφορά του χαρακτήρα του ως Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Στο τρίτο βίντεο, με μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας», προβάλλεται στο κοινοβούλιο, μέσα από παρεμβάσεις και ομιλίες, το αίτημα δημιουργίας της δεύτερης νέας ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ της ΔΕΗ στην Κομοτηνή, η επαναλειτουργία με βιώσιμο τρόπο της βιομηχανίας SHELMAN, όπως και η δυνατότητα να αναστραφεί το κλίμα απο-επένδυσης και εγκατάλειψης της Ροδόπης που συντελείται τα τελευταία χρόνια.

Στο τέταρτο βίντεο, με μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας», κατατίθενται στην Ολομέλεια της Βουλής, παρουσία της Υπουργού, οι μεγάλες ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ στην περιοχή. Αναδεικνύεται επίσης η μεγάλη στασιμότητα στην ανάπτυξη του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ, αφού δεν προχώρησε η δημιουργία των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων που είχαν αποφασιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η καμπάνια περιλαμβάνει 10+1 σποτ, το σύνολο των οποίων θα δοθούν σταδιακά στη δημοσιότητα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα πρώτα τέσσερα είναι διαθέσιμα:

α) στη σελίδα του Βουλευτή στο FACEBOOK: Δημήτρης Χαρίτου-Βουλευτής Ν.Ροδόπης

β) στο προσωπικό προφίλ του Βουλευτή στο FACEBOOK: Δημητρης Χαριτου

γ) στο instagram: dimcharitou

δ) στο Tik Tok: @dimcharitou

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood