[VIDEOS] Διαδικτυακή καμπάνια Δημ. Χαρίτου – Β΄ Μέρος | Ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή

«Ισχυρό αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή».
Screenshot_326

Μέσα από 10+1 βίντεο μικρής διάρκειας παρουσιάζεται συμπυκνωμένα, ένα μόνο μέρος από τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρη Χαρίτου.

Τα τέσσερα αυτά χρόνια αξιοποιήθηκε εκ μέρους του κάθε δυνατότητα και ευκαιρία για να αναδειχθούν μέσα στη Βουλή, με 272 ερωτήσεις και αναφορές και 72 ομιλίες στην Ολομέλεια, όλα τα σημαντικά θέματα που απασχόλησαν την κοινωνία. 

Η έντονη και διακριτή αυτή παρουσία του Δημήτρη Χαρίτου αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι σε αυτήν την κοινοβουλευτική θητεία ήταν ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή!

Στόχος της καμπάνιας του δραστήριου Βουλευτή είναι να κάνει άμεσα και εύκολα κοινωνούς όλους τους πολίτες της Ροδόπης στη δραστηριότητά του, καθώς και να τους δώσει τη δυνατότητα να καταθέσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Άλλωστε, απολογισμούς του κοινοβουλευτικού του έργου έκανε συστηματικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όλο το προηγούμενο διάστημα, και όχι ευκαιριακά.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να αξιολογήσουν τη συμβολή όλων όσων διεκδικούν την εμπιστοσύνη τους για την προώθηση των αναγκών του τόπου. Να διακρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα για όσους ευκαιριακά ή ως “σωτήρες”, θυμούνται, λίγο πριν τις εκλογές, την περιοχή.

Η καμπάνια άρχισε με τη δημοσιοποίηση των πρώτων τεσσάρων βίντεο, για τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, την παιδεία και τη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής/Βιομηχανία, που αποδεικνύουν το «Ισχυρό αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή».

Μετά τη δημοσιοποίηση των τεσσάρων πρώτων βίντεο  η διαδικτυακή καμπάνια του Δημήτρη Χαρίτου συνεχίζεται με τη δημοσιοποίηση επιπλέον τεσσάρων βίντεο που αποδεικνύουν το «Ισχυρό αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή».

Συγκεκριμένα:

Στο πέμπτο βίντεο, με το μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας», παρουσιάζονται οι συνεχείς παρεμβάσεις του στην Ολομέλεια της Βουλής για την κατασκευή του φράγματος του  Κομψάτου στον Ίασμο αλλά και για την ολοκλήρωση του φράγματος  Ιασίου με την κατασκευή των δικτύων διανομής νερού, αρδευτικά έργα που θα δώσουν προοπτική στον πρωτογενή τομέα και συνολικά στην τοπική οικονομία

Στο έκτο βίντεο, με το μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας», προβάλλεται στο κοινοβούλιο η ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος με αιχμή το καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης να μην προχωρήσει η εξορυκτική δραστηριότητα του χρυσού στη Θράκη, θέτοντας προ των ευθυνών του τον πρωθυπουργό της χώρας. Αναδεικνύεται  η ανάγκη μιας βιώσιμης ανάπτυξης στην περιοχή που θα αξιοποιεί τα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα που αυτή διαθέτει.

Στο έβδομο βίντεο, με μήνυμα «Είμαι πάντα δίπλα σου», ο Βουλευτής αναδεικνύει για πρώτη φορά στη Βουλή ένα κοινωνικό πρόβλημα της περιοχής, αυτό της απόδοσης των τίτλων ιδιοκτησίας των σπιτιών στα οποία διαβιούν για δεκαετίες οι κάτοικοι του οικισμού «Ηφαίστου» του Δήμου Κομοτηνής, δίνοντας έτσι τέλος σε αυτό το καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας.

 

Στο όγδοο βίντεο, με μήνυμα «Είμαι πάντα δίπλα σου», κατατίθεται στην Ολομέλεια της Βουλής η ανάγκη να λυθεί ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα των 1.500 Ρομά του οικισμού Αλάν Κογιού που διαβιούν σε παραπήγματα, σε συνθήκες υψηλής ανεργίας και ακραίας φτώχειας. Ο Βουλευτής θέτει την αρμόδια υπουργό προ των ευθυνών της για να προχωρήσουν βασικά έργα υποδομής όπως και μέτρα οικονομικής στήριξης και κοινωνικής τους ένταξης.

Τα βίντεο είναι διαθέσιμα:

α) στη σελίδα του Βουλευτή στο FACEBOOK: Δημήτρης Χαρίτου-Βουλευτής Ν.Ροδόπης

β) στο προσωπικό προφίλ του Βουλευτή στο FACEBOOK: Δημητρης Χαριτου

γ) στο instagram: dimcharitou

δ) στο Tik Tok: @dimcharitou

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood