[VIDEOS] Διαδικτυακή καμπάνια Δημ. Χαρίτου – Γ΄ Μέρος | Ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή

Μέσα από 10+1 βίντεο μικρής διάρκειας παρουσιάζεται συμπυκνωμένα, ένα μόνο μέρος από τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρη Χαρίτου.
Screenshot_326

Τα τέσσερα αυτά χρόνια αξιοποιήθηκε εκ μέρους του κάθε δυνατότητα και ευκαιρία για να αναδειχθούν μέσα στη Βουλή, με 272 ερωτήσεις και αναφορές και 72 ομιλίες στην Ολομέλεια, όλα τα σημαντικά θέματα που απασχόλησαν την κοινωνία. 

Η έντονη και διακριτή αυτή παρουσία του Δημήτρη Χαρίτου αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι σε αυτήν την κοινοβουλευτική θητεία ήταν ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή!

Στόχος της καμπάνιας του δραστήριου Βουλευτή είναι να κάνει άμεσα και εύκολα κοινωνούς όλους τους πολίτες της Ροδόπης στη δραστηριότητά του, καθώς και να τους δώσει τη δυνατότητα να καταθέσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Άλλωστε, απολογισμούς του κοινοβουλευτικού του έργου έκανε συστηματικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όλο το προηγούμενο διάστημα, και όχι ευκαιριακά.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να αξιολογήσουν τη συμβολή όλων όσων διεκδικούν την εμπιστοσύνη τους για την προώθηση των αναγκών του τόπου. Να διακρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα για όσους ευκαιριακά ή ως “σωτήρες”, θυμούνται, λίγο πριν τις εκλογές, την περιοχή.

Μετά τη δημοσιοποίηση των οκτώ πρώτων βίντεο, για τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, την παιδεία, τη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής/Βιομηχανία, καθώς και για τα αρδευτικά φράγματα Ιάσμου και Ιασίου, το περιβάλλον και το καθολικό όχι κατά του χρυσού, το αίτημα απόδοσης των τίτλων ιδιοκτησίας στους κατοίκους του Ηφαίστου, και το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα των 1.500 Ρομά του οικισμού Αλάν Κογιού που διαβιούν σε παραπήγματα, η διαδικτυακή καμπάνια του Δημήτρη Χαρίτου συνεχίζεται με τη δημοσιοποίηση επιπλέον δύο βίντεο που αποδεικνύουν το «Ισχυρό αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή».

Συγκεκριμένα:

Στο ένατο βίντεο, με το μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας», προβάλλεται στο κοινοβούλιο η σημασία που έχει σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία όπως της Θράκης να υπάρξει κοινή προωθητική πρόταση δημοκρατικών τομών για τη μειονότητα. Η ανυπαρξία πολιτικών από τη σημερινή κυβέρνηση, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι πιο σημαντικές αλλαγές που έγιναν στη μουσουλμανική μειονότητα, από τον χώρο της εκπαίδευσης έως την προαιρετική σαρία και την οργάνωση των μουφτειών, είχαν τη σφραγίδα των προοδευτικών δυνάμεων.

Στο δέκατο βίντεο, με το μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας», παρουσιάζονται οι συνεχείς παρεμβάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής για την προστασία της πρώτης κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών, όπως των παλιννοστούντων ομογενών που διαβιούν στη Θράκη και που απειλούνται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς από το τραπεζικό σύστημα. Ο βουλευτής έχει αναδείξει στη Βουλή την ανάγκη ρύθμισης των στεγαστικών τους δανείων προκειμένου αυτά να αποπληρωθούν με ευνοϊκούς όρους και χωρίς να κινδυνεύσει καμία πρώτη κατοικία.

Τα βίντεο είναι διαθέσιμα:

α) στη σελίδα του Βουλευτή στο FACEBOOK: Δημήτρης Χαρίτου-Βουλευτής Ν.Ροδόπης

β) στο προσωπικό προφίλ του Βουλευτή στο FACEBOOK: Δημητρης Χαριτου

γ) στο instagram: dimcharitou

δ) στο Tik Tok: @dimcharitou

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood