Την πεποίθησή τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών σε όλη τη χώρα αλλά και τοπικά, εξέφρασαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ροδόπης του κόμματος.

Σε κοινή τους συνέντευξη Τύπου, οι κ.κ. Τάκης Χαρίτου, Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, Αλέξανδρος Σπανός, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά, έκαναν λόγο για «ψηφοδέλτιο νίκης»και υπογράμμισαν την αναγκαιότητα για την ελληνική κοινωνία να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ.

DSC_0253

«Η χώρα βρίσκεται ενώπιον μιας μεγάλης δημοκρατικής πολιτικής αλλαγής», τόνισε ο κ. Δημήτρης Χαρίτου, προσθέτοντας: «Η ελπίδα έρχεται, με μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα εφαρμόσει άμεσα δέσμη μέτρων για την ανάκτηση της εργασίας, κυρίως για τους νέους, και για την επούλωση των τραυμάτων από την άσκηση των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών».

Το δικό της μήνυμα προς τη νέα γενιά, δεδομένης της αναγκαστικής μετανάστευσης των νέων καθώς «η εργασία έχει μετατραπεί σε απασχόληση», έστειλε η κ. Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, καλώντας συνάμα και τους γονείς και τους παππούδες των νέων «αν μέχρι σήμερα φοβόντουσαν, να αφήσουν τον φόβο πίσω». Παράλληλα, εκτίμησε ότι «η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει σελίδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».

«Οι κυβερνήσεις του χθες προωθούσαν τα συμφέροντα του κατεστημένου που βύθισε την ελληνική κοινωνία», τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Σπανός, συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ με βήματα ασφαλή χαράζει μια επόμενη μέρα ελπίδας, προοπτικής, αξιοπρέπειας και αξιοκρατίας». Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της Ροδόπης, το χαρακτήρισε «ψηφοδέλτιο ανατροπής», επισημαίνοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής που μπορούν να την οδηγήσουν στην ανάπτυξη.

«Ήρθε η στιγμή να δικαιωθούν οι κοινωνικοί αγώνες», σημείωσε ο κ. Καρά Γιουσούφ, θεωρώντας την εκλογική αναμέτρηση «ευκαιρία του ελληνικού λαού και της Αριστεράς να γράψουμε ιστορία».

Βέβαιος για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο κ. Μουσταφά Μουσταφά, υπογραμμίζοντας πως “από τις 25 Ιανουαρίου δεν γυρνάμε απλώς σελίδα, αλλά ξεκινάμε ένα καινούριο βιβλίο για την περιοχή μας και τη χώρα».