Υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, και παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, κόπηκε η Βασιλόπιτα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Στον λόγο του ο Επίσκοπος κάλεσε τους παριστάμενους να εμπνέουν τους συνεργάτες τους, και ευχήθηκε στον Περιφερειάρχη να απορροφηθούν όλα τα κονδύλια για την ανάπτυξη του τόπου.

Στο “στοίχημα” της διοίκησής του, που αφορά στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης της Ροδόπης και συνολικά της Περιφέρειας, με εκατοντάδες έργα με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις, και που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα έργα και διεκδικήσεις νέων χρηματοδοτήσεων, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ευχόμενος στους παριστάμενους καλή επιτυχία στον τομέα ευθύνης του καθενός, και υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας ώστε να μπορέσουμε όπως είπε να προχωρήσουμε τον τόπο μας μπροστά. 

“Οφείλουμε να παρέχουμε στους πολίτες ασφάλεια και ανάπτυξη”, επεσήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Για την ιστορία, το “φλουρί” βρέθηκε στο κομμάτι του ΤΕΕ Θράκης που παρέλαβε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρός του Δημήτρης Λουρίκας.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ