(VIDEO+PHOTOS) Προσκλητήριο “Νίκης για την Κομοτηνή που μας αξίζει” από τον Γιάννη Γκαράνη

«Δεν σταματήσαμε στιγμή να δουλεύουμε με σεβασμό στους συνδημότες μας, και έτσι θα συνεχίσουμε».
IMG_20190524_210819

«Το χθες, το σήμερα και το αύριο του Δήμου Κομοτηνής», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας που πραγματοποίησε απόψε Παρασκευή 24/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών», Γιάννης Γκαράνης, στο ασφυκτικά κατάμεστο κινηματοθέατρο ΡΕΞ του Εργατικού Κέντρου.

Ο Γιάννης Γκαράνης υπενθύμισε ότι η νυν διοίκηση είχε παραλάβει «έναν Δήμο καταχρεωμένο και σε ανυποληψία» και ότι κατάφερε «με τις υπερπροσπάθειες και του προσωπικού να τον ορθοποδήσει κατατάσσοντάς τον μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα σε έργα ΕΣΠΑ, ΦιλόΔημου και Διακρατικών Προγραμμάτων, ενισχύοντας και αυξάνοντας τις κοινωνικές του πολιτικές παρά τις δραματικά μειωμένες σε σχέση με το παρελθόν κρατικές επιχορηγήσεις και εν μέσω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που ξέσπασε στη χώρα και που συνεχίζει να ταλανίζει την κοινωνία». Ταυτόχρονα πρόβαλλε την επόμενη μέρα της Κομοτηνής και των Οικισμών της, όπως στοχεύει να τους μετεξελίξει το πρόγραμμα της «Κοινωνίας Πολιτών».

«Δεν σταματήσαμε στιγμή να δουλεύουμε με σεβασμό στους συνδημότες μας, και έτσι θα συνεχίσουμε, ενωμένοι σαν μια γροθιά», τόνισε επίσης ο Γιάννης Γκαράνης, απευθύνοντας προσκλητήριο «νίκης την Κυριακή, για τον Δήμο που μας αξίζει».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood