«Αγκαλιάζω με τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός», ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία διοργάνωσε στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής ο Σύλλογος μέριμνας ατόμων με νοητική υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι», σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ, και τα τμήματα προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής και μαγείρων του Δημόσιου ΙΕΚ Κομοτηνής, με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής.

48368042 1127996584016768 5076297464336613376 nΗ εκδήλωση περιλάμβανε αθλοπαιδίες, γλυκίσματα και εδέσματα, μα πάνω απ’ όλα…Ανθρωπιά και Αγάπη!

Συγκινημένη η Πρόεδρος των “Αγίων Θεοδώρων” Νατάσα Λιβεριάδου, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και υπενθύμισε πως η Στέγη του συλλόγου ανοίγει κάθε Σάββατο τις πόρτες της στο κοινό.

Με μεγάλη διάθεση, μεράκι και αγάπη για τα παιδιά του συλλόγου, συνέδραμε την εκδήλωση το Δημόσιο ΙΕΚ Κομοτηνής, όπως ανέφεραν η Διευθύντρια του σχολείου Ζαφειρούλα Κοτσάκη, και οι σεφ – καθηγητές του τμήματος μαγείρων, Αναστάσιος Αρουτσίδης και Αγγελική Σταυρίδου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ