Τη δική τους αποκριάτικη γιορτή οργάνωσαν τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στον χώρο τους, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής.

Τηρώντας το έθιμο της μεταμφίεσης (είτε ολικής είτε μερικής), συναντήθηκαν για μια ακόμη φορά προκειμένου να διασκεδάσουν στο κλίμα των ημερών.

Η χορωδία τους, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαρίας Κεφαλίδου, απέδωσε τραγούδια της αποκριάς, η αφηγήτρια της εκδήλωσης διάβασε ιστορικές αναφορές για την αποκριά των παλαιότερων, ενώ απαγγέλθηκαν και ευρηματικοί στίχοι και ευχές ενόψει του 2019 αλλά και προς τον πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας & Αλληλεγγύης, και υποψήφιο Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχτηκε, ανταπέδωσε ευχόμενος σε όλες και όλους “υγεία και κέφι για ζωή”, ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη Μαρία Κεφαλίδου που για τρίτη χρονιά φέτος προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της για τη μουσική καλλιέργεια και την ψυχαγωγία των μελών του ΚΑΠΗ. “Της αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια για αυτό κάνει, την ευχαριστούμε ολόθερμα για τη στήριξη, και της ευχόμαστε κάθε καλό στη ζωή της”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαράνης.