• Τη δική τους Βασιλόπιτα έκοψαν και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής, στον καθιερωμένο ετήσιο χορό τους στο ξενοδοχείο Chris & Eve.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, που έπλεξε το εγκώμιο του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης υπό το οποίο λειτουργούν τα ΚΑΠΗ, και υποψηφίου Δημάρχου Κομοτηνής, Γιάννη Γκαράνη, και ευχήθηκε σε όλους υγεία και χαρές στη ζωή τους.

Ο κ. Γκαράνης ευχήθηκε στα μέλη των ΚΑΠΗ “καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία”, και τονίζοντας πως “είμαστε πάντα κοντά στα μέλη μας για να τα βοηθάμε σε κάθε τους αναγκαιότητα και να τα οργανώνουμε σε κάθε τους δράση, γιατί στους συνδημότες μας της τρίτης ηλικίας οφείλουμε οι νεότερες γενιές πολλά”, παρουσίασε το έργο των ΚΑΠΗ απαριθμώντας τις δραστηριότητες που έλαβαν χώρα τον χρόνο που πέρασε, όπως π.χ. το θερινό πρόγραμμα επισκέψεων στις παραλίες του Δήμου, το κατασκηνωτικό πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στον Σταυρό και στην Πέραμο, τη σειρά των ενημερωτικών-ιατρικών ημερίδων και εκδηλώσεων, την υποστήριξη των καλλιτεχνικών τμημάτων (χορωδίας και ζωγραφικής), καθώς και η λειτουργία του τμήματος γυμναστικής με τη συμβολή των γυμναστών της ΔΚΕΠΠΑΚ.

Γιάννης Γκαράνης: “Είμαστε συνεχώς στο πλευρό των μελών μας για να τα βοηθάμε σε κάθε τους αναγκαιότητα και να τα οργανώνουμε σε κάθε τους δράση, γιατί στους συνδημότες μας της τρίτης ηλικίας οφείλουμε οι νεότερες γενιές πολλά”.

Η συνέχεια δόθηκε με πλούσιο κέφι στην…πίστα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ