Ευχές προς τα μέλη τους που θα θέσουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές, καθώς και οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ΔΑΔΑΑ, περιλάμβανε η φετινή κοινή εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας των τμημάτων AHEPANS Κομοτηνής, “Ορφεύς” (ανδρών), και “Θυγατέρες Πηνελόπης-Νηρηίδες” (γυναικών), παρουσία στελεχών της Οργάνωσης από Θεσσαλονίκη και Ξάνθη καθώς και της Κυβερνήτριας Ελλάδος των γυναικείων τμημάτων, κ. Μαρίας Σοφιανού.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, εξαίροντας το έργο των AHEPANS και ευχόμενος περαιτέρω ευόδωση των σκοπών τους.

Χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη φετινή δράση “Το δέντρο των ευχών” και από εισφορές των “Θυγατέρων της Πηνελόπης”, παρέδωσε η πρόεδρος των “Νηρηίδων” κ. Ελευθερία Μιχέλη-Μπότσαρη στους εκπροσώπους του συλλόγου ΔΑΔΑΑ, συγχαίροντάς τους για τις προσπάθειές τους και το έργο τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου ΔΑΔΑΑ από την πλευρά του, κ. Ευάγγελος Λαφτσής, εξέφρασε θερμότατες ευχαριστίες για την πολύτιμη υποστήριξη των “Νηρηίδων” και εξήρε εμφατικά τον αλτρουισμό που τις διακρίνει.

Ο πρόεδρος του τμήματος “Ορφεύς” κ. Γιάννης Τζαμπάζης, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τη συμμετοχή και τη δραστηριοποίησή τους στους κόλπους της AHEPA, αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην ίδρυση της οργάνωσης το 1922 στις ΗΠΑ και στους σκοπούς της, και ευχόμενος καλή επιτυχία σε γυναίκες και άνδρες μέλη των τοπικών τμημάτων που θα κατέλθουν ως υποψήφιοι στις δημοτικές, περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές, έδωσε τη σκυτάλη στους μουσικούς του ωδείου Κόψα που πλαισίωσαν με κλασσικές νότες την εκδήλωση.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ