Μετά τα δυο-τρία πρώτα, εισαγωγικά, ακουστικά κομμάτια, η μπάντα του Τριαντάφυλλου Ασουρτζή «έπιασε» θρακομακεδονίτικους σκοπούς καταθέτοντας στη σκηνή ιδρώτα και…πνευμόνια, και μεταδίδοντας παλμό στο κοινό, το οποίο πήρε τη «σκυτάλη» και έστησε ασταμάτητο χορό!

Κάπως έτσι χθες βράδυ το κέφι πλημμύρισε την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, όπου για μια ακόμη φορά χτύπησε η καρδιά των «Ελευθερίων» της πόλης.

Τα «Χάλκινα της Γουμένισσας» έδωσαν τον τόνο, και ο κόσμος απόλαυσε μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική εκδήλωση, εξαίροντας τη ΔΚΕΠΠΑΚ για τη διοργάνωσή της και χειροκροτώντας τους φιλοξενούμενους μουσικούς, τους οποίους η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου ευχαρίστησε για την επαγγελματική τους παρουσία στη σκηνή και την άψογη συνεργασία. Ευχαριστίες η κ. Λιβεριάδου απηύθυνε και προς τον κόσμο, και κυρίως προς τους νέους, καθώς όπως είπε η ενεργή συμμετοχή των δημοτών αποτελεί την κινητήρια δύναμη των εκδηλώσεων πολιτισμού που σχεδιάζει και υλοποιεί η ΔΚΕΠΠΑΚ τόσο στο πλαίσιο των «Ελευθερίων» όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

Το απολαυστικό βίντεο και το πλούσιο φωτορεπορτάζ του inkomotini.news είναι αδιάψευστος μάρτυρας της επιτυχίας και της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης.