Χειροκροτήθηκε και στην Κέρκυρα, ο Σύλλογος Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Κομοτηνής «Ο Εύμολπος», όπου συμμετείχε, κατόπιν πρόσκλησης που δέχτηκε, σε φιλανθρωπική Συνάντηση Χορωδιών που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις του «Πρωτοκύριακου» προς τιμήν του πολιούχου της πόλης, Αγίου Σπυρίδωνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, η Χορωδία και Μαντολινάτα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας, ο Σύλλογος Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής «Χορωδία Λουτρακίου», και η Μεικτή Χορωδία Δήμου Άμφισσας.

«Σαν “Εύμολπος” αισθανόμαστε περήφανοι που συμμετείχαμε σε αυτό το μουσικό γεγονός, και εκφράζουμε και δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες στους διοργανωτές για το άψογο αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας, για τη ζεστή τους φιλοξενία, αλλά και για τις υπέροχες στιγμές που μας πρόσφεραν στο όμορφο νησί τους όπου η αγάπη για τη μουσική είναι πάντα έκδηλη», σημειώνουν οι χορωδοί από την Κομοτηνή.

Βίντεο: Η Χορωδία και Μαντολινάτα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας, ο Σύλλογος Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής «Χορωδία Λουτρακίου», η Μεικτή Χορωδία Δήμου Άμφισσας, και ο «Εύμολπος» Κομοτηνής, τραγουδούν όλοι μαζί την “ΚΕΡΚΥΡΑ”, σε στίχους Αλέκου Σακελλάριου, μουσική Γιώργου Κατσαρού, και εναρμόνιση Φώτη Αργυρού. Διευθύνει ο μαέστρος Χρύσανθος Γρηγορόπουλος.