Την Ντόρα Μπακογιάννη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, με τη βουλευτίνα Αθήνας της ΝΔ να πραγματοποιεί “ποδαρικό” για το 2018 ούσα η πρώτη θεσμική εκπρόσωπος της κεντρικής πολιτικής σκηνής που επισκέπτεται τον νομό.

Η κ. Μπακογιάννη που πραγματοποιεί περιοδεία σε Ροδόπη και Ξάνθη, δήλωσε ενθουσιασμένη από την υποδοχή που της επιφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής της Θράκης που άλλωστε φημίζεται για τη φιλοξενία της.

Ο κ. Τσαλικίδης παρουσίασε στην κ. Μπακογιάννη σειρά προτάσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη του τόπου, τονίζοντας ειδικώς τη σημασία του πρωτογενούς τομέα για την περιοχή.

Στη συνάντηση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Διοίκησης ΑΜ-Θ Ιμπράμ Αχμέτ, ο τέως βουλευτής και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, και ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης.

Ευχόμενος καλή χρονιά στην κ. Μπακογιάννη ο κ. Τσαλικίδης, της προσέφερε τσίπουρο Μαρώνειας και της δώρισε αναμνηστικό λεύκωμα με τις φυσικές ομορφιές της Ροδόπης, ενώ με μια αναμνηστική πλακέτα της εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει σύντομα εκ νέου συνάντησή τους.