Για μια ακόμη χρονιά, το “πανηγυράκι” χαράς και δημιουργίας των δημοτικών παιδικών σταθμών, έδωσε τον δικό του τόνο στο καλωσόρισμα του καλοκαιριού στην Κομοτηνή.

DSC07348Αν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί λειτουργούν κανονικά μέχρι και τις 31 Ιουλίου, εντούτοις κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής, οργανώνει τη συγκεκριμένη γιορτή, όπου τα πιτσιρίκια, οι νηπιαγωγοί τους αλλά και οι γονείς, πραγματικά το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει εργαστήρια ζωγραφικής και χειροτεχνίας, μουσική, μπαλονοπαιχνίδια, έκθεση έργων των παιδιών, έκθεση βιβλίου με τη συνεργασία βιβλιοπωλείων της πόλης, ενώ φέτος προστέθηκε στην ξέγνοιαστη παρέα και παράσταση κουκλοθέατρου με τη συνδρομή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ευχαρίστησε για τη συνεργασία, εκπαιδευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό των παιδαγωγικών μονάδων, εξαίροντας το έργο τους, αλλά και τους γονείς των παιδιών, και αναφέρθηκε στις αδιάλειπτες προσπάθειες του Κέντρου για συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ