Όπως κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία, έτσι και φέτος, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ) Κομοτηνής,  ενέταξε στο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεών της, το “θεσμοθετημένο” πλέον Παιδικό Δημοτικό Μπαλταφάν, ή αλλιώς το Μπαλταφάν των Μικρών Δημοτών.

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ένας “μαγικός” κόσμος φιλοξένησε και φέτος τους λιλιπούτειους μασκαράδες, οι οποίοι χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, παίζοντας πρωτότυπα παιχνίδια υπό την καθοδήγηση καθηγητριών φυσικής αγωγής.

Παρούσα και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, η οποία έχει καθιερώσει το συγκεκριμένο αυτό παιδικό πάρτι που μένει ανεξίτηλο στις μνήμες των παιδιών, ευχόμενη “να λιγοστέψουν τα προβλήματα του κόσμου, και του χρόνου με υγεία να ξεφαντώσουν και πάλι οι μικροί μας φίλοι”.

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, ολοκληρώνεται το Σάββατο 12/3 με την πρώτη Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση – Καρναβαλιάδα, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.