Από τις πιο πετυχημένες συναυλίες της Ροδόπης, ήταν αυτή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο γραφικό λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους Μαρώνειας, στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Περισσότερο από δύο ώρες η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε με υποδειγματικό επαγγελματισμό προσωπικές της επιτυχίες και διασκευές, ενώ ανταπέδωσε τις εκδηλώσεις αγάπης του πολυάριθμου κοινού με ανεπιτήδευτη οικειότητα – κατέβηκε μάλιστα από τη σκηνή για να βρεθεί ανάμεσα στους θαυμαστές της.

Κατά κοινή ομολογία, μαζί με τους συνεργάτες της μουσικούς και τεχνικούς, «αποζημίωσαν» με τον καλύτερο τρόπο όσες και όσους παρακολούθησαν τη συναυλία, και δικαίωσαν τους διοργανωτές για την επιλογή τους, αποσπώντας και το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Γιάννη Σταυρίδη ο οποίος δήλωσε: “Απολαύσαμε μια σπουδαία καλλιτέχνιδα και τους καταπληκτικούς συνεργάτες της, κάτω από το Μαρωνίτικο φεγγάρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ μας. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, όπως και το κοινό που δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα”.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ