Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης, κ. Γιώργος Κυμπαρίδης.
Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης, κ. Γιώργος Κυμπαρίδης.

– Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης αξιώνει άμεσες προσλήψεις δικαστικού προσωπικού / Επίκειται συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Τη συνέχιση της αποχής των μελών του από τα καθήκοντά τους μέχρι και την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, αποφάσισε ο δικηγορικός σύλλογος Ροδόπης, μετά από έκτακτη σύγκληση της γενικής συνέλευσής του, και κατόπιν ενός πρώτου διημέρου αποχής (6-7/10).

Για «επιβεβλημένη» κινητοποίηση, έκανε λόγο ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, κ. Γιώργος Κυμπαρίδης, καθώς όπως ανέφερε, το δικαστικό μέγαρο Κομοτηνής ταλανίζεται από σοβαρότατες ελλείψεις σε δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους. «Η υποστελέχωση δεν συνάδει με τη πολυθρύλητη εξαγγελία της πολιτείας για επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης», συμπλήρωσε ο κ. Κυμπαρίδης, υπενθυμίζοντας με νόημα πως το δικαστικό μέγαρο Κομοτηνής συνιστά εφετειακή έδρα με ιδιαιτερότητες, αλλά και αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για μη ισότιμη αντιμετώπιση των δικαστικών μεγάρων της ευρύτερης περιοχής.  

Ο κ. Κυμπαρίδης, μάλιστα, ανέλαβε πρωτοβουλία συνάντησης του Δ.Σ. του συλλόγου, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου.

Απρίλιος 2013 - Ο κ. Γ. Κυμπαρίδης, με τον κ. Χ. Αθανασίου, τότε Υφυπουργό Εσωτερικών, στα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Κομοτηνής.
Απρίλιος 2013 – Ο κ. Γ. Κυμπαρίδης, με τον κ. Χ. Αθανασίου, τότε Υφυπουργό Εσωτερικών, στα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Κομοτηνής.

Καταληκτικά, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης, υπογράμμισε την αναγκαιότητα στήριξης του θεσμού της Δικαιοσύνης.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

4

2

3

7

Η απόφαση της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης.
Η απόφαση της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης.