Παρά τον άστατο, στα πρόθυρα βροχής, καιρό, η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση Κομοτηνής που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Κομοτηνής και σε συνεργασία αυτής με τον Σύνδεσμο των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Με σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης το 1ο Δημοτικό Σχολείο, τουλάχιστον 2.000 μαθήτριες και μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία, συνοδεία των γονέων και κηδεμόνων τους, διέσχισαν με μουσική, χορό και κέφι τις οδούς Βενιζέλου, Ερμού και Ορφέως, πριν καταλήξουν στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου το ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι κορυφώθηκε υπό τις μουσικές επιλογές του εξπέρ Dj Lagos / Νίκος Οικονομίδης.

Έτσι, η 2η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση Κομοτηνής, ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο το απόλυτα πετυχημένο τετραήμερο καρναβαλικό πρόγραμμα της ΔΚΕΠΠΑΚ, που ξεκίνησε με το ανεπανάληπτο ξεφάντωμα της Τσικνοπέμπτης (16/2), και συνεχίστηκε με το Kom On Party-Θρακιώτικη Αποκριά (17/2), και τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση (18/2).

(VIDEO+PHOTOS) "Πλημμύρισε" η Κομοτηνή από τη 2η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση
Η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Νατάσα Λιβεριάδου, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, κ. Πέτρο Μαγιόπουλο.

Αποτιμώντας τις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις, η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ανανέωσε το αποκριάτικο ραντεβού για του χρόνου «με υγεία πρώτα ο Θεός», σημειώνοντας: «Πάρα πολύς κόσμος, πάρα πολύ κέφι, πάρα πολύ πετυχημένες όλες οι εκδηλώσεις. Τούτο σημαίνει πάρα πολύ απλά, ότι όλοι μαζί οι Κομοτηναίες και οι Κομοτηναίοι μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους, να δημιουργούμε και να προβάλλουμε την πόλη μας και το δυναμικό της. Ευχαριστώ τους πολιτιστικούς συλλόγους Εβριτών Ροδόπης, Trel@cademy και Νέου Σιδηροχωρίου για τη συνεργασία και το δημιουργικό τους πνεύμα, καθώς και τους ιδιώτες επαγγελματίες και τους συνδημότες μας που στήριξαν και υποστήριξαν με τη συμμετοχή τους και την ανταπόκρισή τους, όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους».

Φ Ω Τ Ο Ρ Ε Π Ο Ρ Τ Α Ζ