Την ανάληψη των καθηκόντων του μεταβατικού προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, ανέλαβε και επισήμως ο Βαγγέλης Βαρζόπουλος, ο οποίος ορίστηκε από την κεντρική διοίκηση να οδηγήσει την οργάνωση στις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης των νέων οργάνων διοίκησής της και του επόμενου εκλεγμένου προέδρου της.

Η διαδικασία έλαβε χώρα σε χθεσινή συνεδρίαση του οργάνου, όπου ο πρώην εκλεγμένος πρόεδρός της κ. Ντίνος Μορφακίδης, έπλεξε το εγκώμιο του κ. Βραζόπουλου ανδράμοντας στην κομματική του διαδρομή «από τα παιδικά του χρόνια στα μπουντρούμια και στους δρόμους της Νέας Δημοκρατίας» και του ευχήθηκε: «Βαγγέλη, να γράψεις κι εσύ τη δική σου σελίδα στην ένδοξη ιστορία της ΝΟΔΕ».

Από την πλευρά του ο κ. Βαρζόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Μορφακίδη και την κεντρική διοίκηση του κόμματος, και έθεσε το πλαίσιο της φιλοσοφίας που θα χαρακτηρίσει τη λειτουργία του ιδίου, και το οποίο δεν είναι άλλο από το μοτίβο του υπό κατάρτιση κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, στηριζόμενο στους βασικούς άξονες – αρχές της «αξιοκρατίας, της αλληλεγγύης, της αριστείας, της αξιοπιστίας και της ανάπτυξης». Όπως πρόσθεσε, δε, «βάση του προγράμματος και κοινός παρονομαστής των παραπάνω, είναι η αλήθεια και η απόρριψη του λαϊκισμού».

Από πλευράς ΝΟΔΕ, και δια χειρός Βαγγέλη Βαρζόπουλου, δόθηκε στον κ. Μορφακίδη και τιμητική πλακέτα “για την προσφορά του στον τόπο και στην παράταξη”.