Τη Βασιλόπιτά του μεταξύ μελών και φίλων του, έκοψε ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Ροδόπης “Αθηνίων”.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άρης Ασσαριωτάκης, παρουσιάζοντας συνοπτικά τον απολογισμό του 2017, σημείωσε πως ο “Αθηνίων” τον χρόνο που πέρασε μεταξύ άλλων πραγματοποίησε και συμμετείχε σε 23 εκδηλώσεις και δράσεις, ενώ φιλοξένησε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και στα εργαστήριά του στη Δημοτική Παπαδριέλειο Πινακοθήκη του Αρχοντικού Στάλιου, δώδεκα συλλογικότητες και σχολεία.
“Υπάρχει ωστόσο το περιθώριο, το 2018 να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα”, εκτίμησε με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες του συλλόγου.
Εξαίροντας δε το έργο του μητροπολίτη Κομοτηνής Παντελεήμονος και τη στήριξη που αυτός παρέχει στον σύλλογο, ευχήθηκε στους παριστάμενους με μία μαντινάδα – κρητικός γαρ στην καταγωγή: “Ο νέος χρόνος εύχομαι σε όλους σας να φέρει, ότι ο προηγούμενος δεν είχε καταφέρει”.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ