Τη δική τους Βασιλόπιτα, στην ετήσια χοροεσπερίδα τους που διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά, έκοψαν τα μέλη του Συνεταιρισμού “Ράδιο Ταξί” Κομοτηνής σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα σε ξενοδοχείο της πόλης.

“Φύλακες της πόλης”, χαρακτήρισε τους αυτοκινητιστές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων που ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα, και τους ευχαρίστησε που επί 24 ώρες εξυπηρετούν υποδειγματικά το κοινό, ενώ και τη νύχτα που η πόλη αναπαύεται, αυτοί αγρυπνούν για το μεροκάματο αποτελώντας όμως ταυτόχρονα τα μάτια και τα αυτιά της ασφάλειας των πολιτών.

Το “Ράδιο Ταξί” Κομοτηνής απαρτίζεται από στόλο 70 οχημάτων και αριθμεί 85 επαγγελματίες-μέλη, που με τη χρήση και των νέων τεχνολογιών καθίστανται το πιο γρήγορο και εξυπηρετικό ταξί στην πόλη. Τη χρονιά που πέρασε μάλιστα, ο Συνεταιρισμός προχώρησε σε δύο καινοτόμες και σημαντικές συνεργασίες αναβαθμίζοντας και ενισχύοντας το επαγγελματικό προφίλ του. Πιο συγκεκριμένα, εντάχθηκε στο μεγαλύτερο δίκτυο ράδιο ταξί της χώρας, το “Taxi Kosmos”, με γραμμή κλήσης το 18300, στο οποίο συμμετέχουν εταιρείες ταξί από τριάντα πόλεις της Ελλάδας, καθώς και στο “Euro Taxi” βορείου Ελλάδος με γραμμή κλήσης στο 14840.

Πέραν αυτών, όμως, όπως σημείωσε και ο Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Αναστάσιος Μουζούκης, ο Συνεταιρισμός αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και δραστήριος σε σειρά κοινωνικών θεμάτων, ανταποκρινόμενος σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες αλλά και σε προτάσεις υποστήριξης αθλητικών σωματείων και κάλυψης σχολικών αναγκών.

Και του χρόνου, λοιπόν, με υγεία!