Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΟΡΟΣΗΜΟ 2001» της Κομοτηνής, είναι γνωστό ότι πάντα καινοτομεί και πρωτοπορεί.

Κι όχι μόνο εντός αιθουσών διδασκαλίας, αλλά και εκτός αυτών, έχοντας αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και πραγματοποιώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις που καλλιεργούν στους μαθητές του αρχές και αξίες, όπως επί παραδείγματι του αλτρουισμού, του εθελοντισμού, της ευγενούς άμιλλας, της περιβαλλοντικής συνείδησης, κ.ά.

Από αυτό το πλαίσιο, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Το πνεύμα των Χριστουγέννων λοιπόν επισκέφθηκε το «ΟΡΟΔΗΜΟ 2001», και έστειλε το δικό του μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, εκπαίδευσης με ευχαρίστηση, και διασκέδασης με ποιότητα.

Μαθητές και καθηγητές συγκέντρωσαν χιλιάδες πλαστικά καπάκια καθώς και χρηματικό ποσό τα οποία παρέδωσαν στον αθλητικό σύλλογο ΑμΕΑ «Ηρόδικο» για την προμήθεια αθλητικού αναπηρικού αμαξιδίου, ενώ ταυτόχρονα στον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ροδόπης δώρισαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) για την υποστήριξη των παρουσιάσεών του στα σχολεία διαδίδοντας έτσι τον σπουδαίο ρόλο της αιμοδοσίας στην κοινωνία!

Ακολούθησε ποιοτική ψυχαγωγία με τα παιδιά να συμμετέχουν αθρόα και με απίστευτη διάθεση στα παιχνίδια ευφυΐας, στα γλωσσολογικά παιχνίδια και στα δωμάτια απόδρασης, «ρουφώντας» την ικανοποίηση που προσφέρουν οι λύσεις των γρίφων!

Και φυσικά, επειδή Χριστουγεννιάτικη γιορτή χωρίς δώρα και τραγούδια δεν νοείται, τρεις τυχεροί μετά από κλήρωση παρέλαβαν ένα κινητό τηλέφωνο, μια δωροεπιταγή και μια φορητή συσκευή φόρτισης κινητού, ενώ η χορωδία και η ορχήστρα του φροντιστηρίου ενίσχυσαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα με κάλαντα και τραγούδια! Στη συνέχεια, ακολούθησε ελεύθερο πρόγραμμα με καραόκε, χορό και άφθονο κέφι!

Κάλαντα απο την ορχήστρα του ορόσημου! Καλά Χριστούγεννα!

Δημοσιεύτηκε από Φροντιστήριο 2001 Ορόσημο στις Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

PHOTOS