Με μεγάλη επιτυχία, και με τους Κομοτηναίους να γεμίζουν το θέατρο του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου “Μαύρη Γάτα” που ανεβάζει η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου “Γυναίκα & Δημιουργία” σε κείμενο Γεωργίας Συμεωνίδου και σκηνοθεσία Άννυς Μαχαιροπούλου.

Σήμερα Σάββατο στις 21:00 η τελευταία παράσταση.

Πρόκειται για την 11η θεατρική δουλειά του συλλόγου στα 22 χρόνια λειτουργίας του, και για την τρίτη συνεχόμενη με κείμενο της Γεωργίας Συμεωνίδου – μέλος του συλλόγου.

Το έργο είναι μια μαύρη κωμωδία, που εκτυλίσσεται σε ατμόσφαιρα καρικατούρας, με τις ζωές των πρωταγωνιστών που είναι γεμάτες υπόγεια μυστικά και μικρά και μεγάλα εγκλήματα, τελικά να οδηγούνται στην κάθαρση.

Παίζουν (κατά σειρά εμφάνισης): Σούλα Τοπτσή (Τζένιφερ Γκρεκ), Γιώργος Αθανασιάδης (Μπάτλερ), Εύα Σκότη (Κρίστι Γκρεκ), Μαρία Πετεινάκη (Κλάραμπελ Γκρεκ), Άρης Κιλιγκαρίδης (Στήβεν Γκρεκ), Θανάσης Χαριτόπουλος (Τζον Γκρεκ), Άννα Αμπατζιάνη (Ντετέκτιβ Πανέρη), Κούλα Χατζηνάκη (Συμβολαιογράφος Βερονίκη), Βέτα Κυρέζογλου (Ζηνοβία), Χριστίνα Γρηγοριάδου (Ελεονώρα).

  • Υπεύθυνος Φωτισμού: Γιάννης Τζατζανάς.
  • Έπιπλα παράστασης: Επιπλοποιία Χρήστου Βρελά.
  • Με τη στήριξη της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής.

Η αγάπη γιο το θέατρο και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, είναι τα στοιχεία που κατά τη γνώμη της προέδρου του συλλόγου Νατάσσας Λιβεριάδου, αποτελούν τα θεμέλια της πετυχημένης επι σειρά ετών προσπάθειας. 

Η σκηνοθέτις Άννυ Μαχαιροπούλου συνεργάζεται με τον σύλλογο επί 17 χρόνια τώρα. 

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την παράσταση:

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ