ΑΕΚ ΣΠ 20Υπό το βλέμμα ενός από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα, του Τόνι Σαβέφσκι, εκατό φιλόδοξοι πιτσιρικάδες από Ροδόπη, Ξάνθη, Έβρο και Καβάλα, γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006, δοκιμάστηκαν / αξιολογήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων Κομοτηνής που ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του κιτρινόμαυρου δικέφαλου, Τόνι Σαβέφσκι, συνοδευόταν από τον γενικό διευθυντή του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ, Χαράλαμπο Ζελενίτσα, και τον υπεύθυνο εκπαίδευσης, Χρήστο Σίσκο.

Ο κ. Ζελενίτσας, κατά την ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε για τους γονείς, ανέφερε:

Ο γενικός διευθυντής του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ, εξήρε το επίπεδο των εγκαταστάσεων του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, έπλεξε ο εγκώμιο της οργανωτικής επάρκειας του συλλόγου, και εξέφρασε την πεποίθηση για συνέχιση της συνεργασίας. 

Εποικοδομητικές συζητήσεις με τους κυρίους Ζελενίτσα, Σαβέφσκι και Σίσκο, είχαν ο υπεύθυνος ακαδημιών του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, Σίμος Αντωνίου, με τους βοηθούς του Γιώργο Κασσιτερίδη, Στέφανο Φλώρο, Νετζατή Αμπντουραχήμ, Γιώργο Μαρκετάκη και Γιώργο Παπαδίκο, ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Μπαχαρίδης, ο πρόεδρος Πέτρος Δεληγκιόζης, αλλά και ο υπεύθυνος του γηπέδου και των βοηθητικών χώρων, Κώστας Αλεξίου.

DSC04001«Προσπαθούμε με κόπο και αγάπη για το άθλημα να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, και φυσικά να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάδειξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών», σημείωσε ο κ. Δεληγκιόζης, και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους από το δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ στο οποίο ανήκουμε και με το οποίο συνεργαζόμαστε άψογα και παραγωγικά. Είναι μια πολύ σημαντική συνεργασία που θα τη συνεχίσουμε».

Αξίζει να σημειωθεί, η ιατροφαρμακευτική κάλυψη που παρείχαν εθελοντικά στη δράση, ο γιατρός και πρόεδρος της Δόξας Σώστη, Στράτος Μυλωνάς και οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι φωτό από το γήπεδο είναι από το “Περισκόπιο”.