Όλοι όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Ότι θα συνεχίσουν με κάθε τρόπο τη συμπαράσταση και τις πρωτοβουλίες οικονομικής ενίσχυσης του Δημήτρη, του μαθητή της Α΄ Λυκείου του Σχολείου, που η μοίρα του έχει επιφυλάξει μια ισχυρή δοκιμασία.

Ο Δημήτρης, ένα δραστήριο, επιμελές παιδί, εθελοντικής πάντα διάθεσης, ξύπνησε ένα πρωινό προ ημερών με καθολική σχεδόν τύφλωση…

Ορφανός από πατέρα, έχει έναν μικρότερο αδερφό και μια μάνα που με περιστασιακές δουλειές προσπαθεί να τα φέρει βόλτα για τα αγόρια της.

Για όσους δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στη χθεσινή συναυλία και επιθυμούν να καταθέσουν την προσφορά τους, ο κουμπαράς της πρωτοβουλίας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο σχολείο και μπορούν να επικοινωνούν με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

«Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να στηρίξουμε τον Δημήτρη και να παλέψουμε μαζί του», δήλωσαν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ηλίας Ιωαννάκης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χρύσα Παπαδοπούλου, πριν την έναρξη της συναυλίας των Swinging Mice που οργανώθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας. Πέντε από τα μέλη του επταμελούς συγκροτήματος είναι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, και ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στη συνεργασία για τον ιερό σκοπό, όπως σημείωσαν ο Χρυσόστομος Κεπελής και η Δήμητρα Μπαλιάκα.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

από τη φιλανθρωπική συναυλία