Προτελευταία στάση του προγράμματος της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κομοτηνή – πριν την ομιλία της στην καφετέρια της Λέσχης Κομοτηναίων – ήταν το δημαρχείο της πόλης όπου έφτασε συνοδευόμενη από τους στενούς της συνεργάτες, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ, Γιάννη Βεζυργιαννίδη, και τον τέως βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Στην κεντρική είσοδο του δημαρχείου την υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φελίνα Καζάκου, και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η κ. Μπακογιάννη, λόγω ενός προβλήματος στη μέση που την ταλαιπωρεί αυτό το διάστημα, και διαπιστώνοντας οτι για το γραφείο του Δημάρχου έπρεπε να ανέβει σκαλοπάτια, ζήτησε ευγενικά η συνάντηση να γίνει στο ισόγειο του κτιρίου. Κι έτσι έγινε, με μια γρήγορη διαμόρφωση του χώρου.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε η κ. Μπακογιάννη αντάλλαξε απόψεις με τον Δήμαρχο για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ – θεσμικά και υποχρηματοδότησης – και κατηγορώντας για την κατάσταση την κυβέρνηση.

Τέλος, ο Γιώργος Πετρίδης δώρισε στην κ. Μπακογιάννη το έμβλημα του Δήμου και ένα λεύκωμα της πόλης, ενώ η κ. Μπακογιάννη αναχωρώντας ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στη Φελίνα Καζάκου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ