Με ήχους και ρυθμούς ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου των δεκαετιών ’70-’80, συνεχίστηκε χθες βράδυ στην κεντρική της Κομοτηνής το πρόγραμμα των “Ελευθερίων 2018” που διοργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ.

Το συγκρότημα “48 ORES”, ερμηνεύοντας με μοναδική σκηνική παρουσία αξέχαστα κομμάτια των Michael Jackson, Madonna, James Brown, Prince, Boney M., Alphaville, Gloria Gaynor, αλλά και σύγχρονες ραδιοφωνικές επιτυχίες, συνεπήρε το κοινό κάθε ηλικίας, που αλληλεπίδρασε με αμείωτο κέφι με τα μέλη του γκρουπ.

Νωρίτερα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των “Ελευθερίων”, πραγματοποιήθηκαν:

  • στην κεντρική πλατεία είχε πραγματοποιηθεί φεστιβάλ κατά των εξαρτήσεων με τίτλο “Ανακάλυψε τον δικό σου τρόπο ζωής” από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης / Europe Direct Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Κομοτηνής «ΟΡΦΕΑΣ», το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) ΚΙΒΩΤΟΣ, τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης ΟΚΑΝΑ, και με τη συμμετοχή της ερασιτεχνικής-καλλιτεχνικής ομάδας «EXARTICIS», της Κοινότητας Νέων και της JEF Κομοτηνής.
  • στο Ίδρυμα Παπανικολάου, συναυλία βυζαντινής μουσικής από τη χορωδία του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

“Ευχαριστούμε τα μέλη του γκρουπ 48 ORES για την εντυπωσιακή συναυλία τους, ευχαριστούμε όλους όσους συμπράττουν στις εκδηλώσεις, ευχαριστούμε το κοινό, τους συμπολίτες μας, που με την ανταπόκρισή τους στηρίζουν τον θεσμό των “Ελευθερίων” και αναδεικνύουν την ουσία και το πνεύμα των εκδηλώσεών μας”, ανέφερε σε δήλωσή της η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσσα Λιβεριάδου.

Το σημερινό (4/5) πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις:

19:00 / Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης: Εγκαίνια έκθεσης της εικαστικού Εύης Κωνσταντίνου, με τίτλο «Η τέχνη του Ψηφιδωτού». Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας 11:00-13:00 και 19:00-21:00.

20:00 Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ): 2η Χορωδιακή Συνάντηση – Εμφανίζονται οι χορωδίες: Εξωτερικής Ιεραποστολής Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, Διδυμοτείχου, και Θρακικού Πνευματικού Κέντρου-Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής.

21:00 / Κεντρική πλατεία: Σε συνεργασία με το πολιτιστικό κέντρο «Ρωσικό Σπίτι», μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Από την Αγία Πετρούπολη με Αγάπη», με το κρατικό συγκρότημα «Μαρόσκα» από την Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο ανάπτυξης των σχέσεων της Κομοτηνής με την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ

από τη χθεσινοβραδινή συναυλία των “48 ORES”