Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία η αθλητική γιορτή αντισφαίρισης Ροδόπης με πρωταγωνιστές τα παιδιά της Ακαδημίας τένις του Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής (ΣΑΕΦΑ) και του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης (ΠΟΑ), και με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, και με αγάπη προς το άθλημα, στο τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα αντισφαίρισης του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου (περιοχή ΟΑΕΔ), συμμετείχαν 40 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Διεξήχθησαν παιχνίδια σε κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο· στο ένα  tie break (στους 7 πόντους) για το κόκκινο και πορτοκαλί επίπεδο, και στα τέσσερα νικηφόρα games για το πράσινο επίπεδο.

Με αυτοπεποίθηση και αγωνιστικό πνεύμα, και πάντα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, τα παιδιά έδειξαν ότι το τένις στην Κομοτηνή έχει μέλλον, ενώ σε όλα απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Οι διοργανωτές, καταθέτοντας την πρόθεσή τους για συνέχιση της πρωτοβουλίας, έδωσαν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά – μελλοντικούς αθλητές για τη συμμετοχή και την αγωνιστικότητά τους, καθώς και στους γονείς για την υπομονή και τη συνέπεια στις προπονητικές απαιτήσεις τους αθλήματος για κάθε εβδομάδα του χρόνου, ενώ εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες στους Εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού Ροδόπης για την κάλυψη της διοργάνωσης.

Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο συλλόγων:

Αθανασία Κόψα – Ακαδημία Τένις ΣΑΕΦΑ

Χρήστος Σαμαράς – Πανθρακικός Όμιλος Αντισφαίρισης