Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής, διοργάνωσε γιορτή αφιερωμένη στα μέλη των δύο ΚΑΠΗ και των συναφών δομών σε οικισμούς του Δήμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Ιατρίδης, μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος.

Στα μέλη των ΚΑΠΗ Κομοτηνής προσφέρονται ποικίλες παροχές, όπως συνταγογράφηση φαρμάκων και φυσιοθεραπείες, εκδηλώσεις υγείας και ευεξίας, εργαστήρι καλλιτεχνικών εργασιών, λειτουργία χορωδίας, καθώς και ομιλίες για θέματα που τους απασχολούν.

“Αφιερώνουμε την εκδήλωση αυτή με πολύ αγάπη και σεβασμό στους συντοπίτες μας που με την εμπειρία της ζωής καθοδηγούν τις νεότερες γενιές”, ανέφερε στο σχετικό του μήνυμα ο Πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής, κ. Γιάννης Γκαράνης. Εξαίροντας, δε, ο ίδιος, τη συνεργασία των ηλικιωμένων και το έργο του υπαλληλικού προσωπικού, τόνισε πως η πόρτα του “είναι πάντα ανοιχτή για όλους”, καθώς όπως υπογράμμισε, “είμαστε εδώ για να βοηθάμε, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των συμπολιτών μας”.  

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής Στράτος Τσακιρίδης, η επικεφαλής της παράταξης “Πολη-τική ανατροπή” Ελένη Λαφτσή, ο επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Νίκος Φακιρίδης, καθώς και το μέλος της περιφερειακής επιτροπής ΑΜ-Θ του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης (Τάκης) Χαρίτου, ο οποίος μάλιστα στον χαιρετισμό του, εξέφρασε την ισχυρή αισιοδοξία του οτι “οι συντάξεις δεν θα περικοπούν” από 1/1/2019.

Φυσικά, όπως κάθε φορά, η εκδήλωση κορυφώθηκε με παραδοσιακό γλέντι.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ