Η Κομοτηνή εξελίσσεται δυναμικά σε πόλη της Αποκριάς.

Αυτό που συνέβη χθες βράδυ στην πόλη δεν έχει ξανασυμβεί. Το “ποτάμι” των 29 γκρουπ των καρναβαλιστών, ξεκίνησε από το ύψος του Εργατικού Κέντρου και μέσω των οδών Σοφούλη, Δημοκρίτου και Ορφέως, κατέληξε στην κεντρική πλατεία η οποία αποδείχτηκε … μικρή για να τους χωρέσει όλους! Εκεί η κατάσταση έλαβε … διαστάσεις, και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η ξέφρενη διασκέδαση είχε την υπογραφή του ανεπανάληπτου dj Lagos!

Η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά και τους πυρσούς, και το κέφι “χτύπησε κόκκινο”.

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που διοργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού σε συνεργασία με τον σύλλογο Trelacademy και τον σύλλογο Εβριτών Ροδόπης, κέρδισε και φέτος το στοίχημα και έδειξε οτι μπορεί να δυναμώσει κι άλλο και να αφήσει τη δική της σφραγίδα στα αποκριάτικα δρώμενα της Θράκης.

Τη διοργάνωση υποστήριξαν τοπικά ΜΜΕ και ραδιοφωνικοί σταθμοί, ο σύλλογος ραδιοερασιτεχνών, και το παράρτημα Ροδόπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

“Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους όσους συνέπραξαν στη διοργάνωση. Ευχαριστώ και συγχαίρω όλο τον κόσμο και κυρίως τη δυναμική νεολαία μας που αποτελούν την κινητήρια δύναμη του καρναβαλιού μας, του καρναβαλιού της Κομοτηνής που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και δυναμώνει. Και του χρόνου με υγεία, ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο ψηλά!”, τόνισε στις δηλώσεις της η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Κομοτηνής κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ

από την εκκίνηση μέχρι και την κατάληξη της καρναβαλικής παρέλασης: