Με Αγιασμό, στο παραχωρηθέν από τον Δήμο Κομοτηνής γραφείο του, στον αύλειο χώρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger “ΔΑΔΑΑ” Ροδόπης (δείτε ακόμη: Ο αυτισμός δεν είναι πρόβλημαΗ Κομοτηνή αγκαλιάζει τη ΔΑΔΑΑ).

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαγγέλης Λαφτσής ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πετρίδη για τη στήριξή του, και γνωστοποιώντας πως στις 8 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Παπανικολάου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εκδήλωση με την υποστήριξη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης, κάλεσε τις οικογένειες μέλη των οποίων αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτισμού να προσέλθουν στους κόλπους του συλλόγου. “Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσα περισσότερα πράγματα μπορούμε να πετύχουμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης συνεχάρη τους ανθρώπους του συλλόγου.

Τις ευλογίες της Εκκλησίας και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, μετέφερε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ι.Μ.Μ.Κ. κ. Βαρθολομαίος Ιατρίδης.

Στην πρόσκληση του συλλόγου ανταποκρίθηκε και ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, ιατρός, κ. Γιώργος Καΐσας, καταθέτοντας την πρόθεσή του να βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης των αναγκών του.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ