Άλλη μια επίμοχθη εκπαιδευτική χρονιά, οι καρποί της οποίας αναμένονται σε λίγα 24ωρα με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων των πανελλαδικών, ολοκληρώθηκε στο κορυφαίο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης της Κομοτηνής, “Ορόσημο 2001”.

Και ως είθισται, στις εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου έλαβε χώρα το πρώτο μέρος του απολογιστικού συνεδρίου των συνεργατών του – το δεύτερο ακολούθησε με γεύμα σε γραφικό χωριό της Ροδόπης.

Ο ιδρυτής του φροντιστηρίου και σκαπανέας της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην περιοχή, Αθανάσιος Λιπορδέζης, μιλώντας στην κάμερα του inkomotini.news, παρουσίασε έναν περιληπτικό απολογισμό της χρονιάς.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κύκλο των παιδαγωγικών, ενημερωτικών, ψυχαγωγικών και κοινωνικών δράσεων και εκδηλώσεων του φροντιστηρίου, εστίασε στην αποτελεσματικότητα της καινοτόμας παροχής ψυχολογικής υποστήριξης προς τους μαθητές, και εξέφρασε τη βαθιά ικανοποίησή του για τους συνεργάτες του “Ορόσημο 2001” που σαν καλοσυντονισμένη ορχήστρα έφεραν επιτυχώς σε πέρας την απαιτητική αποστολή τους. Τιτλοφόρησε μάλιστα τη συλλογική εποικοδομητική δουλειά τους, ως “Μελωδία της Ευτυχίας”.