Την καθιερωμένη δεξίωση προς τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις διοικήσεις των δύο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου, παρέθεσε το διοικητικό της ΕΠΣ Θράκης.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών θα τεθούν αντίπαλες στον αγωνιστικό όπου θα διεκδικήσουν (σήμερα 25η Μαρτίου) το δεύτερο τρόπαιό τους στον θεσμό, ωστόσο λίγες ώρες πριν το ματς, παρακάθισαν στο δείπνο της διοργανώτριας ΕΠΣ Θράκης, όπως και οι διαιτητές του τελικού: ο Χρήστος Κακουλίδης, με βοηθούς γραμμών τους Χούσκογλου και Δημητριάδη, βοηθούς πίσω από τις εστίες τους Χαμαλίδη και Γκιόση, και τέταρτο τον Δρακίδη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, Μάνος Γαβριηλίδης, απευθυνόμενος κατά τον χαιρετισμό του στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, τους κάλεσε – αφορμής δοθείσης και από τα όσα μελανά συμβαίνουν και αποκαλύπτονται εσχάτως στο πρωτάθλημα της Super Leagur – να αποδείξουν πως “το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος με πιστόλια, καράβια ή οτιδήποτε άλλο”, και να συμβάλλουν στο να γίνει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας-γιορτή. Ακόμη, επισήμανε και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του ματς.

“Να γίνει ένα ωραίο ματς και να κερδίσει ο καλύτερος”, ευχήθηκε ο κ. Κακουλίδης.