Την καθιερωμένη τα τελευταία τρία χρόνια γιορτή, ενόψει της έναρξης της κυνηγετικής περιόδου, διοργάνωσε στον πυρήνα του, προς τα μέλη του, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Η βραδιά περιλάμβανε συνοπτικό απολογισμό δράσεων και αναφορά στους στόχους του συλλόγου κατά την επερχόμενη περίοδο, από τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Ταξιλδάρη, και είχε ως σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των κυνηγών και τη συσπείρωσή τους γύρω από τον σύλλογο, ο οποίος παρά την κρίση, παραμένει ένας από τους πιο δραστήριους και μεγαλύτερους στη χώρα, με 1.500 περίπου άδειες.

Η αποτελεσματική θηροφύλαξη, η πυρασφάλεια, η συντήρηση και επαναλειτουργία τριών ταμιευτήρων ομβρίων υδάτων στον Ίσμαρο, και δεντροφυτεύσεις, είναι μερικές από τις σημαντικές δράσεις του συλλόγου, οι οποίες και θα συνεχιστούν, ενώ στόχο αποτελεί η διοργάνωση ενός επιστημονικού συνεδρίου με θέμα τη διάσωση της λίμνης Βιστωνίδας, η οποία όπως χαρκτηριστικά επισημαίνει ο κ. Ταξιλδάρης, πραγματικά κινδυνεύει.

Ενόψει της κυνηγετικής δραστηριότητας, ο κ. Ταξιλδάρης, επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα χρήσης του φωσφορούχου πορτοκαλί γιλέκου από τους κυνηγούς, και εφιστά τον σεβασμό τους απέναντι στις καλλιέργειες των γεωργών. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

από τη γιορτή που περιλάμβανε δωρεάν

ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό