– Στην Κομοτηνή τον Ιούνιο το 16ο Τακτικό Συνέδριο των AHEPANS Ελλάδος, παρουσία της Ύπατης Διοίκησης του Οργανισμού, από τις ΗΠΑ.

Τη Βασιλόπιτά τους έκοψαν σε κοινή εκδήλωση, το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα των AHEPANS Κομοτηνής, “Ορφέας” και “Θυγατέρες της Πηνελόπης”.

ΑΧ15 (1)

Τις Βασιλόπιτες ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος εξήρε το φιλανθρωπικό έργο της οργάνωσης, και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς στόχους της.

Την αξία του “brand name” του Ελληνισμού και των Αξιών που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες διαχρονικά, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του τμήματος του “Ορφέα”, κ. Στάθης Κεφαλίδης. 

Τη σημασία της παρουσίας της οργάνωσης στην Κομοτηνή, η οποία καταδεικνύεται και από τη συνεχόμενη αύξηση των μελών των “Θυγατέρων της Πηνελόπης”, επισήμανε η Πρόεδρος του γυναικείου τμήματος, κ. Μαρία Σοφιανού. 

Ο κ. Κεφαλίδης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο επικείμενο, τον Ιούνιο, ετήσιο συνέδριο των AHEPANS Ελλάδος στην Κομοτηνή, παρουσία μάλιστα της Ύπατης Διοίκησης του Οργανισμού από τις ΗΠΑ, και πραγματοποίησε μια συνοπτική αλλά άκρως περιεκτική παρουσίαση των AHEPANS, τόσο όσον αφορά τη διεθνή του δράση, όσο και την παρουσία του στη Θράκη. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν και επισήμως, τα νέα μέλη του “Ορφέα” και των “Θυγατέρων της Πηνελόπης”: Καρακωστίδης Νικόλαος (απόστρατος αξιωματικός), Κυριαζίδης Θεόδωρος (στέλεχος εταιρείας), Μανίτσας Θεόδωρος (ειδικός Η/Υ), Μήλιογλου Γεώργιος (δικηγόρος), Μπατίτσης Χρήστος (στρατιωτικός), Κούκου Ουρανία (ιατρός-ορθοπεδικός), Μητσέλου Βίκυ (δικηγόρος), Άννα Μουσιώνη (αρχαιολόγος, υπεύθυνη Ιδρύματος Παπανικολάου).

ΑΧ30 (1) ΑΧ31 (1) ΑΧ32 (1)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΧ5

ΑΧ20Α (2) ΑΧ33 (1)

ΑΧ3 ΑΧ4 ΑΧ6 ΑΧ7 ΑΧ8 ΑΧ10 ΑΧ11 ΑΧ12 ΑΧ13 ΑΧ14 ΑΧ19 ΑΧ20Α (2) ΑΧ22 ΑΧ23 ΑΧ25 ΑΧ26 ΑΧ27 ΑΧ28